Scudo Sports

1980 senelerinden Alan Fixed Gear'ım

Scudo
Müthiş görünüyor. Gerçekten sıfır gibi, buna bir değer biçemezsiniz herhalde. Elinize emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Burçak Erbil
MTB'lerin koyu ve bunaltıcı havasının hakim olduğu bir ortamda iç ferahlatan böyle bir bisikleti görmek gerçekten çok güzel. Estetik yaklaşımızı ve bu yaklaşıma yaraşır gayretinizi gerçekten takdir ediyorum.

Alüminyumun kendi rengini muhafaza etmek için nasıl bir finishing yaptığınızı öğrenebilir miyim? Ben de kendi çapınca metal renginin hakim olmasını istediğim bir bisiklet toplamaya çalışıyorum.

Harika bir fixed, bayıldım.:)

Vites olmadığı için vitesli bisikletler için olan downtube adjuster lar biraz kaba kalmış, bunun için daha hoş bir çözüm var aslında.

Problem Solvers ın bu tip durumlar için ürettiği şu kapakçığın oldukça yakışabileceğini düşünüyorum. E bay de rahatlıkla bulabilirsiniz.:)

http://i.ebayimg.com/07/!B-9Q!i!!mk~$(KGrHqIOKk!EzKC6P!IfBM-MRrgD2!~~0_12.JPG

• Beğen
@Aytaç Biber

Evet, aslında doğru söylüyorsunuz. Her ne kadar ayar vidalarını vs çıkarmış olsam da yerleri boş kalınca biraz gözü rahatsız ediyorlar. Ama şu an itibariyle fazla önemi kalmadı, onların yerini daha fonksiyonel birşeyle doldurdum ;)

çok seçkin, zarif ve olağanüstü bir görüntüsü var, emeğinin karşılığını verecek cinsten bir mekanizma gördüm.
inşallah bir gün ben de bu türden bir bisiklete binme şansına sahip olabilirim...
hayırlı uğurlu sürmen dileğiyle...

• Beğen
Hangi marka boya kullandınız hocam?

Gerçekten "class" bir bisiklet. :in:

Maşallahh, Allah tekerinize taş değirmesin. Kesinlikle mükemmel bir işçilik.. Başarılarınızın devamını dilerim. Emeğinize sağlık

Çok güzel toplamışsınız 0 gibi duruyo :)

Geri