Scudo Sports

1980 Puch Pacifica

Scudo
Merhaba,
Sizin projelerinizi takip ederken hep imrenmiştim. Sonunda ben de kendi projeme başladım. Bana vereceğiniz tavsiyelerle iyi bir sonuca ulaşacağıma inanıyorum. Şu anda boyayı kaldırıyorum zımparalayarak. Bir önceki adımın linki aşağıda, zımpara sonrasını da ekleyeceğim.

Şimdiden teşekkür ederim.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=91611

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
@Tolga Günsezer

Güzel bir başlangıç olmuş, görüşmek üzere teşekkür ederim.

İşçilik çok güzel. Güzel bir eser olmuş. Elinize sağlık.

• Beğen
Doğukan bey ;
Elinize sağlık cok guzel ..
Merak ettimde gidonu (deri sarma ) işini kendimizmi yaptınız,yada işi bilen tanıdıklarmı vardır..:rolleyes:

Nt: ben henuz detay bir bilgi bulamadığım için başlamaya cesaret edemedim.. Daha doğrusu orj. bozmak istemedim..

selamlar
okan

Buda çok güzel bi proje olmuş. Merak ettiğim iki şey var. ilki acaba bu kadar fixie bisikletleri ne yapıyorsunuz? ikincisi abi sen nerde yaşıyorsun ki hiç göremiyoruz bisikletlerinizi :)

@Okan.Yıldırım

Okan Selam,
Derileri olsun diğer sargıları olsun kendim ve arkadaşlarım için kendim sararım. Burada önemli olan başlangıcı ve sonu iyi belirlemekle beraber simetrik sargıyı ikinci sargı içinde aynen uygulayabilmektir. Kendinden yapıştırıcılı (çift taraflı bantlı) sargıların sarımı daha kolay olmakla deri sargıların yapıştırılması özellikle dikilecekse bu oldukça meşakatli bir iştir.

@Enes Düzgören

Enes bu kadar fixed olsun, diğer bisikletlerler olsun benim birer hobim, küçük bir koleksiyonumun ilerisi için birer parçasıdır. Kimini satar yeni projeler için kullanırım bütçesini, kimini ise eski toplanmaya ihtiyacı olan bisikletler ile takaslarım.

• Beğen
Tepkiler: Enes Düzgören
@Ozan Bektasoglu

Teşekkür ederim. Fotograflar evet benim gündelik çekimlerimdir, profesyonel anlamda ışık, vs kullanarak çektiklerim ayrıdır.

gerçekten harika olmuş öncesi ve sonrasını görünce insan bayağı şaşırıyor büyük emek harcamışsınız , iyi günlerde binin inşallah :)

• Beğen
süper ötesi tebrikler....

Merhaba, ben yeni oldum.Elimde Allegro Puch marka bir klasik yol bisikleti var.Durumu çok kötü değil ufak bir bakımla hayata dönebilir. Kısmetse yakında fotoraflarını atarım.

Şimdi de resmi buraya yüklemeye çalışacağım.
(link)

Resmi buraya yüklemeyi başaramıyor, yardım rica ediyorum.

Bisikletin ve parçalarının lekelerini WD-40 sprey ile söküp oje ile boyasını tamamlayacağım.Gidon bantlarını değiştireceğim ve kadroya deriler bağlayacağım.Yardımlarınıza ve önerilerinize açığım.

Geri