Scudo Sports

1978 Bottecchia "Champione Del Mondo 1966"

Scudo
Tesekkür ediyorum, devamı da yolda.

Bisiklet de fotoğraflar da harika.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Mükemmelin sınırlarını zorlayan bir çalışma. İtalyan esintileri oldukça keyif verdi bana. Congratulazioni Dogukan AKSU :) :)

gerçekten 10 numara 5 yıldız iş olmuş :) sanırım bu işin asıl anahtarı 'sabır' zira benimde elime ara sıra klasikler geçiyor (peugeot px10 hala kalbimdeki sızım) fakat çok sabırsız davranıyorum misal ruble vida yuvası farklı olan bir ruble için sadece uzun zaman beklemeniz gerçekten gurur verici ben olsam üst vidasın açar bilyaları dağıtır geriye kalanparçayıda boru anahtarıyla açar hallederdim tekarardan helal olsun

• Beğen
@özgür kural

@can onur

@ömer karan

@sadık özer

Tekrardan tesekkur ederim.
Alet edavat surekli benim gibi sıkca ugrasan birisi icin olmazsa olmaz oldugundan ve tamalamakta oldugum projeleri bastan asagi kendi olusturdugum atolye sinirlari icerisinde sonlandirdigimdan olmazsa olmazlarin listesi her gecen gun artmakta. ;)

fazlası için (link)

Uzun zamandır böyle bir Bottecchia görmemiştim. Çok güzel bir çalışma, özelikle aynakol çalışması için gerçekten tebrikler!

Bu fotoğraflar çok güzel. Emeğinize Teşekkürler.

http://24.media.tumblr.com/553f20be7f016cabb53e4ae9a89e65ef/tumblr_mu9c1hRj1r1re1sn2o2_500.jpg

• Beğen
@Cemre Can Süral

Bu yakıştırmayı çok sevdim, teşekkürler ve tekrardan selamlar. ;)

Daha fazlası için de beklerim,
(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemre Can Süral
hocam selam, bende de aynı kadrodan var. boyası çok iyi durumda değil. fakat boya yaptırınca decaller yalan olacak diye de bir şey yapamıyorum. sen nasıl hallettin onları?

@SilindiCilve

Merhabalar, bisikletimin mevcut boyası ve decalleri tamamen fabrikasyon üretildiği döneme ait şekildedir. Buna ek olarak bulunduğu dönemin öncesinde, "Champione Del Mondo" da yarış koşmuş modelin anısına olan bir model olduğundan, seri üretim modellerine kıyasla decallerinin transfer ya da etiket şeklinde olmayıp şablon+boyama oluşu ile de biraz daha farklıdır da diyebilirim.

çok güzel bir klasik, paylaştığınız için teşekkürler.

Ah bu eskiler yokmu insanın aklını başından alıyor. Ellerine sağlık kardeşim. Maşallah ne diyebiliriz ki.

@ismailyagci

Selam, saat olarak bir şey demek pek mümkün değil fakat genel olarak vakit ayırabildiğim süre zarfınca, ki bu da genelde en kısa 3-4 ay süreli olmak üzere projeye ve tabii ki toplamakta olduğum bisikletin niteliğine göre de 2 yılı dahi bulabilmekte. O yüzden 3-5 saat gibi bir sınırlamasının olduğunu söyleyemem.

• Beğen
Tepkiler: ismailyagci
mevzu klasikler olunca dönüp tekrar tekrar bakıyorum.. Elinize emeğinize sağlık, detaylara bu kadar özen göstermenizde ayrıca hoşuma gitti.. Tebrikler

ilk defa eski bir bisikletin yenilenmiş hali beni bu kadar etkiledi,
Helal olsun valla. Süper olmuş.
Benim gibi mtbciyi bile etkilediniz ya nediyim...

Geri