Arkadaşım Teşekkür ederim,daha iyisi senin olsun..onu hiç sorma?.
Bisikletimi alalı 2,dahası 3 yıl olmamıştı sene 1979 veya 1980.Bisikletime binmeye kıyamezken gerçi aynı mahalle arkadaşımız araba sürmeyi öğrenirken,ben direk gidiyordum birden ara yola giriş yapmazmı (Beni arabanın arkasından kaçar zannetmiş süratim fazlada değildi) arabanın sağ arka çamurluğuna ( Murat 124 )vurunca Bisikletle beraber kendimi yerde buldum üstüm başım yırtık ellerim çizik olmasıyla beraber bu durumu unutmuş ne olduğumu anlayamazken şoka girmiş bir durumda Bisikletimin derdine düşmüştüm!. Bir baktımki kadro eğilmiş,maşa eğilmiş,ön lastik yarılmış bir haldeydi..
Sonra,evin bir köşesinde duran bisikletimi öylece kömürlüğe koydum.Askerden gelince yaptırmaya karar verdim.tamirci kadroyu düzeltemeyiz demişti evet kadro arkaya doğru yamuktu,yalnız ön maşa iç dış lastik değişmesiyle beraber bayağı bindikten sonra 1993-1994 gibi bizim yeğenlere verdim.bisiklet dağılmıştı sonunda ne yaptılar bilmiyorum,öğrendiğime göre hurdacıya satmışlar ve böylece efsane bisiklet gitmiş oldu.
Yavaş yavaş bilinçleniyoruz sanki..Artık herkez ihtiyacına göre bisikletler almaya başladı tur bisiklerini çok görür oldum buda çok sevindirici kazasız belasız binlerce km yapmanız dileğiyle
Arkadaşlar özür dilerim,mesajlarınızı biraz geç farkettim.Teşekkür ederim,daha iyileri sizlerin olsun!.Sizleride ALLAH kazadan beladan korusun!.
Dağ bisikletini şöyle düşünmedim,tabiki onun yeri ayrı..Daha ziyade uzun Tur için bu Bisikleti aldım.Hepinize bol pedallar.