Scudo Sports

1976-2018 sele üstü 42 yıl

Insallah abi nasip kismet

Scudo
maşallah üstad

@Kudret Kurtcebe bak örnek alanlar falan var abi, şöyle güzel kuyruk yağında omlet veya yumurtalı ıspanak yemeği tarifi ver de gençler senin gençlik sırrını ve bu enerjinin nereden geldiğini anlasın yahu :harika: Nedir bu adamı fişekleyen şey diye sorup duruyorlar!

Maşallah abi. Allah nice yıllar devamını nasip etsin. Şu forumda sen olmasan bu kadar asılmam şu merete.

Bana da 34 yaşımda, o zamana dek çocuklar için karne hediyesi gördüğüm bisikleti sevdiren, 50'lerini, 60'larını süren delikanlıların yol maceralarıydı.

(link)

Bu vesile ile Süleyman Şatır ağabeyi tekrar rahmetle anıyorum.

Bisiklet üzerinde 42 yıl diyorsun iyi güzelde peki insan o yıllara ait birkaç foto koymaz mı kudu abü.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
şöyle sele üzerinde gençlik fotolarından da bekliyoruz amca :)

@Anonim
Mutevazilikten bence ama senin pek hakim olduğun bir alan sayılmaz !!! Piyuvvvv
Imzamıda atarım !
aviary-image-1503344962720.jpeg

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@mehmetsunu

Valla 1976 'da fotoğraf makinem yok idi,1980'dede ve 1990'dada 2000 'lerdede ,ama sırasıyla yazayım bisikletleri

1- pejo yol
2 - geroni
3 - explorer
4 - bianchi meta pro
5- giant atx 840
6- salkano city bike
7- scott scale 30
8 - giant tcr yol

@aeneskral

Bakayım goggle 'dan bulabilirim belki bende albümde yok malesef ,valla ben biraz eski kafalı idim gençken,acaip kızardım resmimin çekilmesine ,bunun nedeni kızılderililerin düşüncelerinin fanatik savunucusu idim,onların inanışı şu idi ,biz müslümanlarda olmayan bir inanç,resimlerinin çekilmesine karşı idiler ,çünki ruhlarının çalındığına inanıyor idiler ,tabi zamanla diz çöktürülen kızılderili ulusu ,bunları unuttu.

142482 dosyayı görüntüle

Goggle 'a girince paso eski turlar çıktı hey gidi günler korsan hasan

142483 dosyayı görüntüle
Aydos offroad

142484 dosyayı görüntüle

Amma kalabalıkmışız

142485 dosyayı görüntüle

Köpek ordusu hay maşallah

Bisiklet forum 2004 'de kuruldu benim resimlerimi mert arsan koymakta idi sene 2008 idi sonra 2009 'da kayıt oldum foruma bayağı resimler vardı ama hepsi silinmiş

142486 dosyayı görüntüle

Eski takım ile kuzu et yemece hey gidi günler

142487 dosyayı görüntüle

Dostum raşit hızlı gittiğimiz için jandarma bizi çevirmiş idi şaka ile karışık emme bayağı tırsmış idik yahu,
şaka yahu:D142487 dosyayı görüntüle

142489 dosyayı görüntüle

Ahhhhhhhhh uludağa gene gitsemmi acep

142490 dosyayı görüntüle

Atilla bisiklet takım formali fuat adam 14 kilo bisiklet ile rivaya gelmiş idi turbo fuat güzel anı idi.

142491 dosyayı görüntüle

Hey gidi hey 1640 metre arkadaki antenler seni almak için istanbuldan geldik mtb 'lerle bütün resimler silinmiş forumda anca goggle 'dan bakmak lazım

@Kudret Kurtcebe keçi boynuzu hakkında biraz detay alabilir miyiz?
Ne şekilde tüketeceğiz,ne işe yarayacak,nereden alacağız gibi..

@ahlaksız

Eczanede satılıyor ,23 lira yanlız keçiboynuzu harnup özü diyeceksiniz,günde 1 çorba kaşığı,sabah aç karnına ,valla açık söyleyeyim ,demir var artı kalsiyum daha bir çok mineral ,artı benim gibi durmadan basıyor iseniz aynen farkı görürsünüz ,

@Kudret Kurtcebe O kadar keçiboynuzu harnup özünden sonra eğim falan hikaye abi zaten, Hisar'ın duvarına bile tırmandım desen inanırım valla!

@mariokaldato

Sen böyle parazit yapınca hep Yıldo geliyor aklıma, hayırdır inşallah!

Maşallahın var abi, daha nice pedallamalara inşallah :)

@Anonim

Ben o konuda çırak bile değilim senin yanında pehhh !!!

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@mehmetsunu

Seni gidi seni :islik::islik:

(link)

Sunu sende al,

Geri