Scudo Sports

1976-2018 sele üstü 42 yıl

Scudo
Çok motive edicisin abi. Seni model alıyorum bisiklette :) bisikletli nice yıllara...

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Maşallah abi, nazar değmesin. Süpersin
Nice Mutlu yaşların olsun. Bol bol pedal çevirmen dileğiyle.

ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah ağbi nice yılların daha böyle sağlıkla ve mutlu olduğun şeylerle uğraşmakla geçsin inşallah...

41 kere maşallah.O bile yetmiyor:dile kolay 42 yıl.Geriye kalan 1 yıl için de maşallah.

Nice yıllara hep beraber...
Birbirimizden ve forumdaki iyi dostlardan daha öğrenecek çok şey var

@Kudret Kurtcebe maşşallah abi. Her yılın ayrı ayrı kattıkları vardır ama 42 yi ayrı bir severim :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Akşam bir belgeselde,bir abd vatandaşının 44 yıl hücrede kaldığından bahsediliyordu..Adam kendi başına günde 23 saat hücrede tek başına kalmış ve 2016'da serbest kalmış..
Ne hayat ama..!
Bu abimizde,nerdeyse aynı zaman aralığında(1972-2016 arası) sele üstünde gezmişte gezmiş:)

Abi muhteşemsin

Bisiklet sürerken muhtaç olduğun kudret, adında mevcuttur.
Nice sağlıklı yıllara üstad.

• Beğen
Tepkiler: ÇAMKOMLU
Maşallah üstad:harika:

41 kere yetmediğine göre 101 kere Maşallah. Hem çalmış hem söylemiş hemde sürmüş. Müzikle uzun yolculuk, selede uzun yolculuk. İki kapılı handa güzel bir yolculuk. Selam, saygı ve sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
9353efeaa2a31fad55086ce794f75bf0.jpg

Al dede bir fotoğrafta benden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne zaman biri, artık 30 olduk - artık 40 olduk diye şikayet etmeye başlasa, ufacık bir zor günün ardından ağrısından sızısından yakınsa Kudret abiyi anlatıyorum ona. Sağlıkla, sporla dolu nice güzel yıllara :harika:

Başıbüyük rampasını arabayla çıkarken, @Kudret Kurtcebe 'yi görüp bisiklet alan bir karı koca tanıyorum bu arada. Resmen o an arabada oldukları için kendilerinden utanmışlar, aydınlanma yaşatmışsın abi :D

Dostlar sağolun bugün hava fena değil yerler kurudu bir atak yapayım diyorum,valla bu virüs fena bir şey bir kere girdimi adamı bırakmıyor

@Fiz334

Valla dizler sağlam,tabi 60 yaşında biri olarak çok sert eğimlerde bulunmaya devam ediyorum,bunun için arka ruble onlu 11 -34 ,fakat ön 34 arka 34 olunca bisiklet sert eğimde yerinde saymakta ,11 /32 yol rublesine geçmeyi düşünüyorum,aynı sert eğimlerde bu ruble beni zorlayacağından bu eğimlerde bulunmayabilirim
Yalnız şu anda 11 /34 rublede bir sorun yaşamadım

142442 dosyayı görüntüle

142444 dosyayı görüntüle

Oldukça sert kiptas eğimi anca ön 34 arka 34 olduğunda bile oldukça sertleşen eğim,sorun yaşamadım burada, bugün tekrar burda bir atak yapacağım, malum kışın eğimde ısınma olmakta

@ÇAMKOMLU

Valla araba sahibi olmadım,ama honda goldwing 1000 cc aldım ama sattım,
7 bisiklet eskittim,8 'inci yol ile yola devam ,yarışlara devam 60 mastırda 2017 'de altın madalya,2016'da ikincilik,kürsüye talibim,benim örnek aldığım 3 insan var,
Eski milli,ve hala zımba olan feridun tezbaşaran,diğeri ise 77 yaşında saim tatlıcılar
Ve kudret er,84 yaşında ,kudret beyde eski millidir ,hala sele üstünde,saim bey ile birlikte yarıştık, helal olsun diyorum ,53 km 'yi 2 saat 1 dakikada gitti ,hiç durmadı 5 km rampa çıktı.

@BerkEvren

Başıbüyük,keza kiptas eğimler, epey bulunduğum yerler,tabi bıçkıdere eğimleride var.

142445 dosyayı görüntüle

84 'lük delikanlı helal olsun,kudret er.

142446 dosyayı görüntüle

Amaç bu 84 yaşa kadar pedal,,,,,,,

Geri