Scudo Sports

1973 "Colnago Super" Restorasyon

Scudo
Orjinal rengini fotoğraflardan anlayamadım fakat çok kotu görünmüyordu.Bence turuncu rengi güzeldi.Ayrıca sarroni kırmızısı da bu bisiklette çok hoş olmayacaktır.(Bir colnago mexico yada master x light olsaydı ozaman olabilirdi.)Tabi bu benim şahsi düşüncem.

@serkan ... teşekkürler. üzerindeki boya zaten orjinal değildi, en az 1 kez boyanmış. bunu da sorun etmem ama mevcut boyası perişan haldeydi. zaten kadro üzerine çizimler yapacağım için beyaza boyattım..

@volkan a boyayı nerede yaptırıyorsunuz acaba sanayide mi sorması ayıp kaça mal oldu size ?

Uzun zamandır forumda rastladığım en keyif verici başlık bu oldu. Resimlere bakarken şöyle bir arkama yaslanıp kahvemi yudumlama ihtiyacı hissettim. Kullanıyor olsam kesin bir de sigara yakardım. :)

Özellikle son mesajınızdaki custom motifler göz alıcı. Kaleminizin mürekkebi hiç bitmesin.

Toplanmış halini dört gözle beklemekteyim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bende bisikletimi sıfırdan boyamayı düşünüyordum. Havalar ısınsında yukarıdaki arkadaşın yaptırdığı yere gideyim. :)

@volkan a instagramdan da yaptıgınız ıslerı takıp edıyorum. Benim sormak istediğim şey bu uygulamanın kalıcılığı ne kadardır? darbeye bağlı olmadan yapılan uygulamanın çıkma, atma gıbı bır durumu olur mu?

yaptığınız çalışmalar gerçekten çok kaliteli ve güzel duruyor. Gerçekten çok yeteneklisiniz

@dnz merhaba, çok teşekkür ederim.
bu çizimleri astar üzerine yapıyorum. akrilik kalemler kullanıyorum.
sağlam olacağını düşünüyordum ama kolayca kazınıyor. bittiğinde üzerine mat vernik atacağız.
bu bisikleti pek kullanmayacağım. bu tür kadro illüstrasyonu işleri almak için sosyal medyada değerlendireceğim.
hatta daha ileride bunun üzerindeki çizimleri tamamen kazıyıp yeni bir çalışma da yapabilirim.

selamlar..

@volkan a
akrilik kalem derken posca mı mesela ? ve mat verniği kompessörlemi uygulamak gerekiyor, nasıl tavsiye edersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Tasogare evet, posca ve molotov kalemlerle çiziyorum. peşinden işinin ehli bir arkadaşım (soulrider frameworks) kompresörle vernik uygulayacak.
akrilik kalem astar üzerinde çok dayanıklı olmuyor, kolayca kazınıyor. bu yüzden verniği sprey tabancayla uygulamak gerek.

Merhabalar , bende konuya dahil olmak istedim. Bendede colnago super var. Restore etmek istiyorum 8-10 sene yatmış. işe temizlikle başlıcam fakat kalanını nerden başlasam bilemedim. boya yıpranmış jantlarda papuçlar iz yapmış, yağlar donmuş kurumuş , akort başları paslanmış, tekerler çalamış artık, kauçuk özelliği kalmamış. Eğer öneriniz olursa memnunuyetle kabul ederim. Saygılar. ve kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@DEATH-DEALER
Resmini paylasirmisin bi gorelim aleti dostum merha ba bu arada :)

Geri