Scudo Sports

1960'lı Yıllarda Denizli'de Bİr Bisiklet Takımı

Hasan Kuru

Forum Bağımlısı
Tepki
1.217
Dün dedemin eski fotoğraflarını bulduk. Tabii bulupta karıştırmamak olmaz. Velasıl kelam fotoğraflara bakarken bunu buldum. Tabii çok ilgimi çekti bisikletleri görünce . Hemen babama sordum bu kimin fotoğrafı diye ''Dayımın.'' dedi Kaç yıllarında diye sorunca 60'lı yıllarda olması gerekiyor dedi. Neresi burası dedim. Denizli Atatürk Stadyumunun olduğu yerde bir 19 Mayıs kutlamasında bu fotoğrafın çekildiğini söyledi. Tabii o sıralarda babam 7-8 yaşında olduğu için pek bişi hatırlamıyor. :) Ama önemli olan o zamanlarda böyle bir grubun olması beni çok mutlu etti. Yaklaşık 30-35 senelik bir fotoğraf. Resmen tarih kokuyor. Yorum sizin. :)

http://img821.imageshack.us/img821/1753/img0002lb.jpg

Saygılar sevgiler. :)
Sağlıcakla kalın...
İyi Forumlar.

Scudo
Hasan , ah yıllar deniyor , değil mi ?
Bisikletlere bak.Eski resimler özellikle siyah beyaz olanlar beni her zaman etkiler.Böyle paylaşımları seviyorum.Eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
O dönemlerde Denizli bisiklet konusunda ilgiliymiş. Sonradan ne olduysa bisiklet çıkmış Denizli nin hayatından..
Ama şimdi terar Denizlimizde bisiklet konusunda çok büyük ataklar var..

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
Helal koçuma araştırmış bulmuş :D Denizli de araba galerileri açıldıkça bisiklet azaldı. Allahtan dünyanın en pahalı benzini, birde ucuz olsa ne olacak halimiz.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Büyüklerimiz anlatirdı, o zamanki kısıtlı imkan ve zorluklarda spor yapabilme çabasını.. saygıyla anmak lazim..

• Beğen
Tepkiler: Raven_35 ve sadana
Hasan çok teşekkürler paylaşımın için cidden güzel resim.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

Benimde dedem yarışçı olduğu için çok beğendim.sağol.ayrıca 70 liyıllarda yarışçı olan denizli li bir tanıdığım var.onlar gerçekten seviyormuş bu işi.fakat ülkemiz sevmiyor işte bizi öldüren bu zaten.belkide biz yeterince ağlamıyoruz ne dersiniz?

Hasan kardeşim, çok güzel bir kare bu... Ne mutlu sana ki aile albümünde böyle güzel bir anıyı taşıyorsun... Şöyle bir düşündüm de, o zaman Denizli Atatürk Stadına ne sükseyle girmiş ve tur atmıştır babanın dayısı ve arkadaşları... Bu gün bile bu tür bisikletlerin ne çok ilgi çektiğini görüyoruz... Ve acaba o sporculardan başarılı olanları var mıydı?.. Velhasıl kardeşim çok teşekkür ediyorum sana, bu güzel kareyi bizlerle paylaştığın için. :in:

Çok güzel bir paylaşım olmuş. Ellerinize sağlık. :)

@HAKAN ATMACA

ama bu konudaki sizlerin emeği de tartışılmaz başkanım. :)

• Beğen
Tepkiler: HAKAN ATMACA
@Önder AŞIK

Teşekkür ederim Önder kardeşim. Emeği hep birlikte veriyoruz..Bisiklete gönül verenler, bisiklet binmeyi sevenler, bisikletliler için birşeyler yapmaya çalışanlar..Ortak nokta aynı..Denizli ve bisiklet.. :in:

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
@Önder AŞIK

@Ahmet Salih Özenir

Teşekkür ediyorum. Evet biraz bu yönden şanslı sayılırım. :)

Geri