Scudo Sports

195?-197? Peugeot

çok hoş ve güzel bisiklet böyle eski ve temiz bisikletler çok hoşuma gidiyor

• Beğen
Tepkiler: seda ak
Scudo
Çok hoş bir bisiklet! Senesine gelince; eğer üzerindeki krank orjinalse (ki orjinal olduğunu tahmin ediyorum) 1950'lere kadar gideceğini sanmam, muhtemelen 70'lerdendir, çünkü daha eski modellerde pimli (cotter pin) kranklar kullanıyordu. Tabi bu benim tahminim, bu konuda uzman sayılmam..

• Beğen
Tepkiler: hakano
merhabalar hemşerim bende kastamonuluyum....bu konuyla ilgisi yok ama başka bir konuda büyük kadrolu bisiklet aradığını yazmışsın...bende 28 jant 2004 model gazelle impala var...çok çok temiz..zaten citybike konularına bakarsan resimleri var..ikinci eller bölümünde yani..bisiklet tam senin aradığın gibi..anlaşabilirsek sana satabilrim..telefonum 0 535 863 82 02..saygılar..

çamurluk, portbagaj, lamba, dinamomotoru ve dişli nin yanındaki koruma kaldırılıp güzel bi temizlik ve bazı parçalarda yenilikl beraber güzel bir yarış bisikleti olur. ;) Saygılarımla...

Çok güzel bisiklet miş eski model olmasına ragmen çok güzel bakılmış bu zamana gelmiş tebrikler...İyi forumlar.Kazasız pedallar...

eski modelllllllllllllllll antikaaaaaaaaaaa bi başka oluyo ya süper bişe

Bisikletin yaşına göre oldukça temiz ve bakımlı...Aslından hiçbir şey kaybetmemiş...Kazasız sürüşler...

@serkani

yani ön dişli ve arka dişli arasındaki kapağı diyor..

güzelmiş bisikletin bol pedallar...

gidon bantlarını ve sele üzerine biraz tadilat yapsanız tam süper olacak...eskimez bu bee:D

iyi bir bakımla çok güzel bir klasik olacağını düşünüyorum

Tarih kokuyo resmen.. Azacık elden geçse müzeye kaldırılır bi bisiklet olabilr =)

orjinal görünüyor

Uzun zamandır foruma giremedim.. Arkadaşların güzel yorumları için herkese teker teker teşekkür ederim.. Bisiklet sevgisi ayrı birşey, bunu burada hissetmek ise çok güzel..

Tekrar herkese teşekkürler..

Geri