Scudo Sports

190 gr sele 30 ytl

M3rt

Aktif Üye
Tepki
6
3 ay önce aldığım velo carbon seleyi bisikletimi dağıtarak sattığım için satıyorum. Ağırlığı 190 gr. fiyatı da başlıkta yazdığım gibi 30 ytldir.

http://img209.imageshack.us/img209/5492/dscf0393lh9.jpg

foruma çok giremiyorum o yüzden cep telefonu numaramı yazıyorum 05558382985 bu numaradan ulaşabilirsiniz

Scudo
hocam üstteki arkadaşın elinde aynı seleden 4 tane var, bana sat seleyi. 05353470078 numaraya hesap numaranı sms at hemen hesabına havaleyi yaparım.

Teşekkürler!

evet peter haklısın bi de itiraaaf ediyon haaaa...4 tane var die...ben de talibim haaa bu seleye... 3 ankaralı kızıştırcak herhalde bu başlığı....

talibim seleye bilgini olsun özelden görüşelim....

arkadaşlar sele hala satılmadı ama ilgilenen bir arkadaştan cuma gününe kadar karar vermesini bekliyorum. İlan günceldir.

özel mesaj atmak önemli deil....önemli olan burada 1. arkadaş almadığı takdirde selenin bizlerin olması...

----derviş olm yarışlara mı katılacan sanki.Hep tur hep tur yapıyon.
----Pit zaten sende de 3-4 tene bisiklet var seleyi alıpta napcan yahu.onların selesini kullanıver sende çoktur herşeyin karbon zaten....

Evet hepinizin öle böle selesi var ama bnm yok:(O yüzden ben alıım:d

hayırlı olsun . Ne seleymiş be, toptan alımda anlaşamadığımıza nerdeyse sele yüzünden üzülecem bak:rolleyes:

@hengal senin olsun.istiyosan bende aynısından var vereyim 40 ytlye.

sen 4o ytl ye veriyon ama kaan .mert bu seleyi 30 a veriyo ona ne demeli....

mertten hala cevap yok acaba seleyi devişe sattı mı....

@heng

arkadaşlar bu ilana ilk almak istiyorum diye mesaj yazan arkadaşlara özelden yazıorum ama ben özelden mesaj yazdıktan sonra seleyle ilgilenen arkadaşlar daha sonra cevap bile yazmıolar. o yüzden eğer seleyi almak isteyen kişiler özelden mesaj atarlarsa ve kısa sürede cevap yazarlarsa en kısa zamanda sele satılır İlan günceldir

mert seleyi almak isteyen arkadaş sana özel msj atsın, sen atma..

seleden değilde alıcıların takipsizliğinden kaynaklanıyor herhalde. sohbet sitesi gibi almuş.:(

Geri