Çağlar Çağlayan
Cascade
- Tepki
- 732
- İsim
- Çağlar ç
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar bugün Denizliden Acıpayam'a gitmek için yola çıktım. Hava şehir merkezinde -1 derece civarındaydı. Tek başıma antrenman-gezi tadında olur diye düşünüyodum ki ikisi de olmadı
Gidebildiğim kadar gittim. Durma sebebimse yoğun tipi ve fırtınaydı.Durduğum yerde sıcaklık -7 derece idi. Ayak ve el parmaklarımı hissetmiyordum.Ve bulunduğum yer yokuş inişi olduğu için pedal basmadığımdan üşümeye başlamıştım.(hatta donmaya) Daha sonra Denizli'ye dönen bir kamyon şoförüne rica ettim ve donmaktan kurtuldum. Geri döndüğüm nokta Serinhisar ilçesine 4-5 km uzaklıktaydı. Eğer fırtına olmasaydı oraya gidip oradan dönmeyi veya hava oralarda daha iyiyse devam edip Acıpayam'a gitmeyi düşünmüştüm. Her neyse kamyona binip 30-45 dk muhabbet ettikten sonra(Kamyon yokuşta kalmış içindekiler de zincir takmaya üşenmişti, biz de bu sırada çaylarımızı içtik) 1-2 km daha gittik ve bir sonraki rampada kalan başka bir araç yüzünden kamyonumuz da karda kaldı. Daha sonra ben de zincir takmalarına yardım ettim ve sağ salim atlattık 
Şunu belirtmeden edemeyeceğim yaşım çok fazla değil ama (21) bugüne kadar hep başkalarından duyduğum sakal-bıyık donması olayını bugün yaşadım.
İlginç bir duygu, ama güzel...
Tavsiyem bu kadar ağır şartlarda çıkmayın ama soğuk havayı bahane etmeyin. Yol açıksa çıkın sürün. Güç bacaklarınızda. Fotoğraflar...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Tipinin şiddetini belirten fotoğraf
Kamyondan inip zincir takmaya yardım ederken suratım bu hale gelmiş. Kamyonun dışında 3-4 dakikadan daha fazla durmadım.
(link)
(link)
Şunu belirtmeden edemeyeceğim yaşım çok fazla değil ama (21) bugüne kadar hep başkalarından duyduğum sakal-bıyık donması olayını bugün yaşadım.
Tavsiyem bu kadar ağır şartlarda çıkmayın ama soğuk havayı bahane etmeyin. Yol açıksa çıkın sürün. Güç bacaklarınızda. Fotoğraflar...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)