Scudo Sports

19 şubat 2010 Gündoğdu turu

Scudo
Güneşli bir günün keyfini çok güzel çıkarmışsınız.
Pedallarınıza sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.

gğzel manzaralı güzel bir tur olmuş anlaşılan. havanın iyi olmasıda çok güzel tabiki. inşallah yarında güzel olurda bizimde planlarımız istediğimiz şekilde olur. ayağınızdan pedallar eksik olmasın. Paylaşım ve emeğiniz için teşekkürler.

Bana daha çok hatıra foroğrafı çekme amaçlı gidilmiş gibi geldi.Yanlış anlaşılmasın sadece içimden gelenleri olduğu gibi yazdım.Dağlık ve ormanlık alanlarda güzel resimleri göstermeniz,daha güzel gezileri yayınlamanız dileğiyle.Emeğiniz için ayrıca çok tşk ler. İyi Forumlar.

İlk defa Gündoğdu'ya çıktım ve baya bi yoruldum yaaa :))) Sedona bisikletimle ilk çıkışımdı güzel bir gezi oldu Erhan abiyle. Uzun yollarda pek iyi değilim. bakalım zamanla alışırım inşallah.
Resimler harika

• Beğen
Tepkiler: Erhan_Yılmaz
Keyifli gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Pedallarınıza gönlünüze sağlık.:) :) :in:

@orduspor1

Yorumun ve yanlış analamdığın için tşk ler.Birlik de olmanız zaten paylaşma adına en güzel gezidir.Doğa resimleri ile bunları süslemeniz anlamında yazdım.Umarım diğer gezilerde daha güzel ortamları bizimle paylaşırsınız.emeğinizin her karesine çook tşk ler.Kazasız sürüşler.

Güzel bir günü güzel bir şekilde değerlendirmişsiniz tebrikler..

• Beğen
Tepkiler: orduspor1
Geri