Scudo Sports

19 Mayıs Turu

19 mayis gunu yarim mesai yapiyoruz o sebeple katilamayacagim, katilacak arkadaslara iyi eglenceler diliyor kiskandigimi itiraf ediyorum... :/

Scudo
enver abi, bugun ve yarın iş için şehir dışına çıkma ihtimalimiz var. bu iş iptal olursa geleceğim inşallah.

murat suyabatmaz
halil atalay
fatih yıldız
cafer adıgüzel
alper yıldırım
gökhan tanır
bahadır atılgan
cem özgür şentin
tanay tekin
fidan kayaoğlu
önder merih acun
volkan aykul
marc reverdi dereli
ömrüm gözde aydın
yaman avcı
kenan çeliktaş
cevat genç
metin bayer
durmuş tostmen
ali parlak
koray yılmaz
nihat yıldırım
melike doğan
didem üstünol
erol değerli
patlak lastik
elçin yıldız şimşek
bisikletli gezginler grubu
ilkay canaydın
çiğdem ayas canaydın
hayal gezginleri
keremW
serdal doğan
Nihat yıldır(yanında bir arkadaşı daha olacak)(tur günü 4 olabilir)
Yiğit oflezer
Mürşit bektaş
Emre güven
Cengizhan terzi
Cem özgür şentin
Doğan güler
Müslüm gövenç
Yılmaz ozan
Ahmet heybeli
Elif irem ekşi
Kenan gör
Eren tublek
cengizhan terzi
arctos ursus
spinning takımı
mehmet varol
ekrem nalbantlı
onur istanbulluoğlu
deniz sargut
onur azaz
engin doğan
sehnaz başaran karabulut
burak önder
yiğit oflezer + 1 kişi
murat çağlıdil,,,,,,,,

yahu saha komseri gibi liste tutuyoruz nerdesin enver hocam bak kızdırma yoksa liste güncellemedin diye aynen dikilirim dolmabahçede hohoho ,,,:D
yağmur mağmur dinlemem o da neymiş biz çok ıslandık bu yollarda yaz yağmuru bu yağsa ne olur adam üşümez ısı 23 derece,,

ben yenibosnada oturduğum için sabah o saatte dolmabahçede olmam çok zor, onun için ben tura yenibosnadan katılmayı düşünüyürum. dönüştede aynı şekilde yenibosnadan ayrılcam

kıvanç özkarayel

@kıvanç özkarayel
Sabah saat 07:50 gibi metroya binersen 08:20 gibi sirkecide inebilirsin. Bu şekilde çok rahat yetişebilirsin.

bende katilmak cok isterim, ancak ne yazikki bisikletim yok. Gunluk kiralama isine girsemmi diye dusunuyorum ama benim bildigim bikeandoutdoor var besiktasta gecen cumartesi gitmistim onceden randevu alinmasi gerektigini soylediler. İstanbul avrupada baska kiralayabilecegim yer varmidir ve bu sekilde saglikli olur mu acaba tura katilmam ?

ben de avcılardan katılmak isterim fakat bol yağmur ve tek olmam sebebiyle pek gelesim de yok :)

hocam katılmayı çok isterdim ama yaşım 16 olduğu için anadolu yakasından oralara gelmeme ailem kesinlikle izin vermez ama biz de elimizden geldiği kadar tepkimizi göstermeye çalışacağız inşallah hava iyi olur da sizin için de iyi bir gezi olur :)

@Osman D.
Yağmurun yarın yağması beklenmiyor. Bu nedenle yağmuru pek sorun etme. Tek olman konusunu ise hiç kafana takma ; ) Zaten gelen çoğu kişi tek ve kimseyi tanımıyor. Ama hemen tanışılır kaynaşılır merak etme ; )

arkadaşlar gecirdiğim ufak bi kaza sonrasında vites ayarlarım bozuldu biraz sorun cıkarabilir sabah vites ayarı yapacak bi yere bulabilir miyim bilmiyorum yinede geleceğim sanırım.

Herkesten ozur dilerim
Sabah 0330 da is seyehatinden dondum. Kendimde gelebilecek gucu bulamadim.
Heppinize iyi eglenceler....

ya kusura bakma osman kardeşim bende avcılardayım yeni gördüm mesajını bilsem yazardım ben gidiyorum beraber giderdik neyse haydi bismillah...

Muhteşemdi arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkür eder fotoğrafları ve videoları beklediğimi belirtirim :D

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Merhaba arkadaşlar,

tur güzeldi, o kadar "Ben katılıyorum." diyen kişiye rağmen toplamda 27 kişilik bir katılım oldu. Bendeki fotoğrafları birkaç saat sonra yükleyeceğim (henüz girdim eve, karnım aç doymam lazım önce :) ). Özellikle yemek ve sohbet şahaneydi, güzel insanlarla oldukça keyifli bir İstanbul turu yaptık, güldük, eğlendik, fotoğraf çektik ve yarın ki Alibeyköy etkinliği için sözleştik.

Özellikle Engin Bey'deki fotoğrafları bekliyoruz.

Selamlar

Bu arada arkadaşlar ‎10:19:26 daki kameraya dönüşüm ile sinema ve dizi tekliflerine açık olduğumu belirtmek isterim. hahahahahh :D:D
(link)

Geri