(link)
yol toplamda topçulardan sonra 160 km isteyen gebzeye kadar trenle gelir isteyense pendikten bostancıdan yalovaya geçer. yoluda kısaltmış olur yaklaşık 26 km
yalova orhangazi bilen bilir hafif rampa uzun olduğu için hissedilmeyecek rampada gidilecek toplam 40 km orhangaziden iznik gölü düz yol kısa mesafe zaten göl etrafında bir tur düz ve çok eğlenceli bir yol kesinlikle zevk alarak gider herkez bu yolu (yaklaşık 80 km göl etrafı)
iznik i çıktıktan sonra darkaevleri ne gidip göl kenarında çaylarımızı yudumlarız iznik in çıkışında sonra imren köftecisindede isterseniz yemek yeriz isterseniz ekmek kadayıfı yeriz bol kaymaklı sonra körfezi dolanacak enerjiyi alırız zaten
evet tur bu şekilde gerçekleştirilebilir yada karamürselden gidilebilinir ama çok rampa varmış zor bi yol çoğu arkadaş yolda kalır gelemez diye tahmin ediyorum gemideyken gördüğümüz bütün dağları aşıcaz çünkü zor bi yol orası.
evet yukarda samet dostumun belirttiği gibi
tozu henüz ayağımızda olan esenköy turunun üzerine bir cila atalım ben varım
:in: :in: :in: :in: :in:
yol toplamda topçulardan sonra 160 km isteyen gebzeye kadar trenle gelir isteyense pendikten bostancıdan yalovaya geçer. yoluda kısaltmış olur yaklaşık 26 km
yalova orhangazi bilen bilir hafif rampa uzun olduğu için hissedilmeyecek rampada gidilecek toplam 40 km orhangaziden iznik gölü düz yol kısa mesafe zaten göl etrafında bir tur düz ve çok eğlenceli bir yol kesinlikle zevk alarak gider herkez bu yolu (yaklaşık 80 km göl etrafı)
evet yukarda samet dostumun belirttiği gibi
tozu henüz ayağımızda olan esenköy turunun üzerine bir cila atalım ben varım
:in: :in: :in: :in: :in: