Scudo Sports

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun...

Sevgili ATATÜRK'ü her geçen gün artan saygı,sevgi,minnet ve özlemle arıyorum/anıyorum.Kıymetini bilen gençlerin ve daima genç kalanların da bayramını kutluyorum.Nice 100 yıllara....

pb72d0.jpg

Scudo
Mahzuni Şerif -"Sarı Saçlım Mavi Gözlüm"...Bu video da burada bulunsun.

Aşık Mahsuni Şerif'i(17 Kasım 1940 -17 Mayıs 2002) saygı ve sevgiyle anıyorum.

Turkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Ataturk'un , Kurtulus Savasini baslatmak icin , Samsun'a ciktigi gunun 101nci yildonumu olan , genclerimizin/cocuklarimizin ve hepimizin , 19 Mayis Ataturk'u Anma Genclik ve Spor Bayrami kutlu olsun.

IMG-20200518-WA0045.jpg
Bizler seni sadece anmıyor; açtığın yolda yürüyor, gösterdiğin hedeflere hiç durmadan ilerliyoruz....

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.🇹🇷🇹🇷 Bu yolda ömürlerini harcayan Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları Şad Olsun.
images (21).jpeg

19 Mayıs'ta Samsun'dan takımımızla birlikte Anıtkabir'e gidecektik, Gençlik spor desteği ile. Kapanma gelince 19 mayıs programları iptal edildi ve bizim iş de olmadı. Gençlik ve spor bayramını böyle anlamlı bir sürüşle kutlayamadığım için üzgünüm. Yine de başka bir görev geldi ve yine spor yaparak kutlayacağım ! Hepinizin bayramını kutlarım. Yarın güzel bir futbolu yönetiyor olacağım :)

1621367489852.png

19 Mayıs'ta Samsun'dan takımımızla birlikte Anıtkabir'e gidecektik, Gençlik spor desteği ile. Kapanma gelince 19 mayıs programları iptal edildi ve bizim iş de olmadı. Gençlik ve spor bayramını böyle anlamlı bir sürüşle kutlayamadığım için üzgünüm. Yine de başka bir görev geldi ve yine spor yaparak kutlayacağım ! Hepinizin bayramını kutlarım. Yarın güzel bir futbolu yönetiyor olacağım :)

264456 dosyayı görüntüle
hocam hakem olduğunuzu bilmiyordum samsuna kıyak olurmu :komik: ...başarılar

Bana acil fikir. İşe giderken bayrağı bisiklette nereye takabilirim?

Screenshot_20210519_004400.jpg
Hem o büyük karakterin doğum gününü, bağımsızlık için çıktığı müthiş seferi kutlayalım, hem de gençliğin ne eşsiz bir dinamizm olduğunu hissederek yaşatalım..

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

"Müspet bilimlerin temellerine dayanan, sanatı seven sadece fikir terbiyesinde değil beden terbiyesinde de kabiliyeti artmış ve yükselmiş erdemli bir nesil yetiştirmek, ana siyasetimizin en büyük mevzusudur..." demiş ve yapmış KATATÜRK.. IMG_20210519_062108_053.jpg

Sene 2016 415 km Samsun -Ankara Anıtkabir e iki kişi bisiklet ile Şanlı bayrağımızı götürmüştük. İnşallah bu etkinliği
seneye tekrarlayacağız ! Herkesin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramını tebrik ederim. Saygılar...
2145.jpg

Geri