Scudo Sports

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bisiklet Turu

lrfan

Cyclist
Tepki
12.580
İsim
İrfan Türetgen
Başlangıç
1984—85
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Valilik tarafından bir faaliyet duyurulmuş, ilgilenenler için dosyayı ekliyorum.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs 2022 tarihinde Bisiklet Etkinliği gerçekleşecektir. Toplam mesafesi 10.5 km olacaktır.
 Etkinlik 15 yaş üstü profesyonel, amatör ve bisiklet kullanıcılarına hitap edecektir,
 Etkinliğe toplam 300 sporcunun katılımı beklenmektedir,
 Mevcut Katılım Başvuru Sayısı 10 Mayıs 2022 İtibari ile 135’dir,
 Katılımcılara günün anlam ve önemine uygun tişört verilecektir.  Katılımcılara kumanya ve su dağıtılacaktır.
 Etkinlik Sonunda Valinin yapacağı çekiliş ile 3 adet Bisiklet Hediye olarak verilecektir.

Katılım başvuruları Google üzerinden alınmaktadır.
(link)

BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ALANIN KURULUMU: Ayasofya Meydanı önündeki start finiş kurulum çalışmaları 19 Mayıs 2022 günü sabah saatleri itibarı ile başlayacağından, Alanın trafikten arındırılması ve kurulumda görevli ekip için gerekli çalışma şartlarının oluşturulması sağlanacaktır.

Dosyada da form linki var

Dosyalar

• 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI BİSİKLET TURU BİLGİ NOTU.pdf
    528,1 KB · Okunma: 28
Scudo
Anadolu Yakasında Kadıköy belediyesinin bir etkinliği olacak. Çok detaylandırılmamış

Yer: Kalamış Spor Merkezi / Kalamış Atatürk Parkı

Tarih: 19 Mayıs 2022

10.00 Bisiklet Turu için toplanma

10.30 Varillaz

11.00 Bisiklet Turu

12.00 DJ performans (Gün boyu)

12.00 Alan Etkinlikleri (Balon futbolu, trambolin, langırt, boks makinesi, tırmanma dağı, angry birds oyunu gün boyu)

13.00 Slackline (Eğitim ve performans gün boyu)

13.00 Zumba

14.00 Koban’d Project Konser

15.00 Bando

15.30 Parlak Şapkalılar

16.00 Yaren Zeybek Kulübü

16.30 Kadıköy Belediyesi Gençlik Pop Orkestrası

17.30 Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi Gençlik Korosu

18.00 Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi “Let’s Dance” Latin Dansları Topluluğu

19.00 Cem Eroğlu Stand Up Gösterisi

(link)

Anadolu Yakasında Kadıköy belediyesinin bir etkinliği olacak. Çok detaylandırılmamış

Yer: Kalamış Spor Merkezi / Kalamış Atatürk Parkı

Tarih: 19 Mayıs 2022

10.00 Bisiklet Turu için toplanma

10.30 Varillaz

11.00 Bisiklet Turu

12.00 DJ performans (Gün boyu)

12.00 Alan Etkinlikleri (Balon futbolu, trambolin, langırt, boks makinesi, tırmanma dağı, angry birds oyunu gün boyu)

13.00 Slackline (Eğitim ve performans gün boyu)

13.00 Zumba

14.00 Koban’d Project Konser

15.00 Bando

15.30 Parlak Şapkalılar

16.00 Yaren Zeybek Kulübü

16.30 Kadıköy Belediyesi Gençlik Pop Orkestrası

17.30 Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi Gençlik Korosu

18.00 Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi “Let’s Dance” Latin Dansları Topluluğu

19.00 Cem Eroğlu Stand Up Gösterisi

(link)
O zaman Kadıköy'deki tur tamamlanıp Marmaray'la karşıya geçip Ayasofya'ya gidilebilir. Perşembe günü mucize olur da ağrısız uyanmazsam sağlık problemimden dolayı kaçıracağım.

Atatürk Parkı candır, anlayan anladı diyip noktalıyorum.

Neden ülkemiz de bu tarz şeyler hiç bir zaman ciddi bir ilgi görmüyor veya ciddi bir şekilde organizasyon yapılmıyor? Tek bana mı böyle geliyor?

Arkadaşlar kask olmasa bir şey olur mu?
Kaskım yok ama olabildiğince trafikte de sürüş yapmaktayım.

Neden ülkemiz de bu tarz şeyler hiç bir zaman ciddi bir ilgi görmüyor veya ciddi bir şekilde organizasyon yapılmıyor? Tek bana mı böyle geliyor?

Ben bisikleti ulaşım odağına sokmaları yerine böyle günlerde süsleme veya cazibe aracı gibi görmelerine kızıyorum. Bisikleti bir bütüne iliştirmeleri garibime gidiyor.

O zaman Kadıköy'deki tur tamamlanıp Marmaray'la karşıya geçip Ayasofya'ya gidilebilir. Perşembe günü mucize olur da ağrısız uyanmazsam sağlık problemimden dolayı kaçıracağım.
Ben öyle yapacağım

Mükemmel bir organizasyon. Saati bile yazmıyor hiçbir yerde.
edit: 13.00'da başlıyormuş. (link)

15 temmuz a hazırlık yapılıyordur.. Gö. Lerin den milli gün, darbe ilan ediyorlar.. Ezikler..

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
Sen gel gör tura katıl, gayet güzel eğlen sonra bir avuç dolusu arap olmadık yerden çıkıp gelsin, ufak kazalara sebep olup kadınlara söz ile tacizde bulunsun.

Sen gel gör tura katıl, gayet güzel eğlen sonra bir avuç dolusu arap olmadık yerden çıkıp gelsin, ufak kazalara sebep olup kadınlara söz ile tacizde bulunsun.

Ümmet seviciler ordan alıp evine götürseydi artık, ne diyeyim.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Etkinlik güzeldi, ayasofya turuna yetişemedim maalesef :(

Yarın da İstanbul'un her iki yakasında 19 Mayıs bisiklet turları var.
Avrupa yakası için:

Anadolu yakası için:
(link)
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni bisiklet turuna tüm bisiklet ve spor sever dostları katılmaya ve bayramımızı hep birlikte kutlamaya davet ediyoruz.
Tur başlangıcından önce saat 10.30'da Kalamış Atatürk Parkı'nda toplanmaya başlıyoruz. 11.00 itibariyle de bisiklet turu başlıyor.
Tur Kalamış Atatürk Parkı'ndan başlayarak sahil yolu ile Suadiye'ye kadar gidiş ve Bağdat Caddesi'nden Kalamış'a geri dönüş şeklinde gerçekleşecek.
Tur öncesinde katılımcılara etkinlik tişörtü ve puff dağıtılacaktır.

Geri