Scudo Sports

19 Mayıs Alemdağ-Polonez

Teşekkürler arkadaşlar!Beni aydınlattığınız için içime su serptiniz bir sonraki geziye bende katılıcam. Sizlerden öğreneceğim çoooook şey var sağolun!!!

Scudo
Arkadaşlar aşağıda bulunan link, gezimizin GPS verilerini içermektedir.
Map player kısmı uygun program yüklü değilse bilgisayarınız tarafından çalıştırılamayabilir. Dashboard kısmını tıkladığınızda açılan sayfanın sağ üst köşesine doğru olan player kısmını tıklarsanız istediğiniz büyüklükte ve ister harita, ister uydu şekillerinde rotamızı izleme fırsatınız olacaktır.
Görüşmek üzere..

(link)

Speed grafiğinden ikide bir durduğumuz anlaşılıyor :)

• Beğen
Tepkiler: G.Cem
Baya baya süper turu kacırmısım. parkur süper gözüküyor. ins artık bi sefer gidicem yani taktim kafaya ins.
Tesekkürler paylasım icin...

selamlar

• Beğen
@mzkaraaslan

Seni de bekliyorduk, neden gelmedin? Sabah da aradım, telefonun kapalıydı.
Kaçırdın, süper bir turdu.
Pazar günü gelirsin herhalde. Bayadır pedallamıyoruz.

cem abi gercekten cok eglenceli görünüyor fotolardan..
Fuel kadro ile nasıl tatlı olur kimbilir oralar =)

• Beğen
@parmakizi

Sorma. Düşün bizde Opel Corsa, yokuşu kaymadan inelim diyoruz, yanından bi Nissan Pathfinder iniyor hızla :D Sanki Barbaros Bulvarı'ndan iner gibi.:eek:

Sen de düşünüyorsun içinden:

" Bunu şukadara satsam üzerine şu kadar koysam, yoksa ikinci el satan olur mu acaba?" diye düşüncelere dalıyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: Alperen ve G.Cem
@nadiren

Arkadaşlar geziye katılan , katılamayan herkese tekrar teşekkürler.. Bu arada geziye katılan arkadaşlara Trek Fuel Ex hakkında yazmış olduklarından dolayı ise özellikle teşekkürler. Çünkü genelde yanlış olarak bilinen "her çift süspansiyonlu bisiklet yorar" tarzı düşüncelerin artık geçerli olmadığını destekleyen şahitler olmuş oldunuz. Bu arada sözü geçen bisiklet ile ilgili merak eden arkadaşlar ekte bulunan linkten forumda yayınlamış olduğum fotoğraflarına ulaşabilir.
İyi seyirler..
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=22674

Gençler selam.
Pedal basan ayaklarınıza
foto çeken ellerinize,
paylaşımcı ruhunuza sağlık.
Selam ve sevgiler.

:)

• Beğen
Geri