Scudo Sports

19 mayıs 2015 bisikletlerle atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı kutlaması

ben eğer sınavlara hazır hissedersem çalışmayı bırakıp eminönünden gidicem :)

Scudo
Eminönü'nden gidecek olan varsa mesaj atsın

Kaçta başlıyor göremedim hiçbir yerde? FB sayfasında 11:00 diye bir saat var ama muallak geldi bana.

başlangıç noktası yoğurtçu parkına gelmeden yelken kulübünün orda orada marinanın önünde buluşabiliriz

yarın ben ve bir arkadaşım beşiktaştan vapurla geçicez :)

Avrupa yakası için buluşma yeri 9:30'da Beşiktaş iskelesindeki Barbaros heykelidir. 9:45'te de vapura binilecektir.
Eminönü bölgesinden gelecek olanlar da 9:40 veya en geç 10:00'daki vapura binerlerse Kadıköy'e varabilir ve Beşiktaş grubuyla birleşip o şekilde gidebilirler.

• Beğen
Tepkiler: mozdemir
@Fatih Çetin

tamamdır yarın o saatte oradayız o halde

Katılmayı çok istiyordum ama 5 gündür şu nezle bırakmadı yakamı çok halsizdim katılamadım :agla:
Teşekkürler video için :harika:

@Burcuu Rica ederim 60-70 dakikalık bir videoydu. daha izlenebilir olması açısından kısa tuttum

Aslında 6 - 7 dakikalık olsa daha hoş olurmuş, gidemediğim için çok merak ediyordum, sıkılmadan izlerdim yani :) Madalya dağıttılar mı ? Öyle bir şey okumuştum facebook sayfasında sanki.

• Beğen
Tepkiler: mozdemir
@Burcuu valla ben cadde den sonra ayrıldım fenerbahçeye gitmedim geri. zaten grup yavaş gidiyordu hava baya sıcaktı benimde arkadaşlar bekliyordu. sonlarda cadde den yatay alınan bir çekim var onu çektikten sonra döndüm.

Maddi manevi katılan herkesin yüreğine sağlık...

Dosyalar

• ataturk_2.jpg
    ataturk_2.jpg
    61,7 KB · Okunma: 8
@Burcuu
çok güzel bir organizasyondu ve evet sonunda madalya dağıtıldı. sandviç, muz, meyve suyu ve su olan bir de kumanya da verildi. :)

@srdrmrs 1.40 dan videonun sonuna kadar sağ yanındaki benim :D mavi kasklıyım gözümde gözlük var ve benimde kaskımda kamera takılı :)

@mozdemir Bende kurukafa kaskı vardı belki görmüşsünüzdür..

@srdrmrs mutlaka görmüşümdür hep aynı noktalarda seyrettim. bir süre sonra çevremdeki yüzleri tanımaya başladım ama maalesef sizi hatırlayamadım :)

@srdrmrs

yanyana duruyoruz ve kaskında kamera var (ki kameralı bi en az 5-6 kişi saydım) gözlerimi kapatmadığıma göre mutlaka gördüm. ama görmek başka, simayı hatırlamak başka. mesela birkaç tane şıp diye hatırlayacağım sima var aklımda ama seni bir yerde görsem hatırmamam onu söylemek istedim. :)

zaten yüzüm gözükmüyor kask yüzünden :)

Geri