Scudo Sports

19 mayıs 2015 bisikletlerle atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı kutlaması

Scudo
Facebook ta etkinliğin rotası da var girip bakmanızı tavsiye ederim. Orada olmaya çalışacağım

rotayı bilen var mı ? yükseltileri ne durumda :)

Avrupa yakası'nda olmuyor ya böyle etkinlikler , turlar?

@DoganGunes

Hiç sorma ya en büyük aksiyon belgrad ormanı başka bişey yok

• Beğen
Tepkiler: DoganGunes
@OpethiaN

Toplu taşımaya bisikletle binsek nasıl olur? Ya da binebilir miyiz? Kadıköy'e öyle gitsek?

@VeyselKobal

Formanın arkasına kocaman bir "BS" :)

@VeyselKobal

Pardon ya kafa gitmiş benim :) Çalışırken forumlamak karışıklık yapıyomuş :)

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Avrupa yakası bisiklet turu konusunda çok kötü. Belgrad ormanına ulaşmak için bile efor sarfediyosunuz, vardığınızda yorulmuş oluyosunuz. Sıkıntı büyük. Özellikle Göktürk-Kemerburgaz-Bahçeköy civarı

arkadaşlar avrupa yakasında olanlar beşiktaş'ta buluşsak ve kadıköy'e birlikte geçip bu etkinliğe katılsak nasıl olur? ben tarabya'dan sahil yoluyla gelebilirim beşiktaş'a. gelebilecek olanlar bildirirse sevinirim.

@quents

Ben de öyle düşünüyorum. Pazar günü halletmem gereken bir iş var normalde onu erkenden halledebilirsem size geri dönüş yaparım pazara kadar. Yalnız bende mtb var. Beşiktaş'a giderken bisikletle otobüse binmeyi düşünüyorum.

Ortak bir yer belirleyelim herkez oraya gelsin forum olarak tura katılalım.Ondan sonra geçip biyerde muhabbet edip dinlenebiiriz.

@OpethiaN

Cycleroute ile kabaca 150 metre toplam irtifa görünüyor, neredeyse pedal çevirmeden çıkabilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
kadıköy sokakları fazla bişey değil t-shirt'te veriyorlar bide balon vericekler eğlence turur yani yarış değil ama tabi ben en önlerde gidicem

Beşiktaş değil de Eminönü'nde toplanılsa olmaz mı?

Ya da Kadıköy'de forum olarak ayrı bi yerde toplanıp beraber katılsak

Geri