Scudo Sports

19 Kasım Pazar Gezisi (adalar)

vallahi dogru.. zaten yorgun argin geldim :) erken yatip saglam bir uyku cekmek sart :) yarin sabah kalkip caddebostanda tugberkle noexiti hazirol vaziyette bekleyecegim ne de olsa :D (pist, cocuklar unutmayin, 09:00 caddebostan migros, 09:01 teker doner :D )

• Beğen
Tepkiler: Tugfox ve noexit
Scudo
@bikergrrl

basak burclari dakik olurlar 1dknin bile hesabini yaparlar ona gore erken gelin aplayi fazla bekletmeyin.
(aynen kendimi anlattim aslinda) :D ehehe

tv makinesi var onu izliyim yaticam :D belki yatmam vapurda uyudum baya eve gelirken :D

tatlı geldi dimi :D

@msconfig

@noexit

hemde nasil valla ruya bile gordum :D ruyamda lastigim patladi :eek: :p :D
hadi sende yat kadir yarin cok yorulucaz :p

ejhehe bilirim bende kadiköye gelene kadar birkaç rüya gördüm...birkaç kerede kafam düşünce sağa sola uyandım rüyamdan :D ama o vapurun sıcaklığı iyi geldi.. yatcamda yatamıyorum ya... tv makinasını bende merak ediyorum bir bakıp yatcam artık

@msconfig

@noexit

birde beni bugun tv makinesine gitmek icin ikna etmeye calisti arkadaslar gitseydim heralde yarin gelmem imkansiz olurdu :D

@bikergrrl

unutmadik ablacim unutmadik sabah gorusuruz :D :D

sanırım son mesaj benden olacak.. inanılmaz yorgunum ama şimdi girebildim eve ..sabaha görüşmek üzere..

hayır senden deil precipice son mesaj snaırım benden olacak :)
yarın bende geliyorum hemde 2 arkadaşımla birlikte. ama biz gelmeye son anda karar verdiğimizden sanırm beşiktaşa gelemicez.. artık adada görüşürüz.. zaten saatlere baktım arada 40 dk oynuyor.. gecikmelide olsak yarın sizlerle olacağız...
herkese iyi geceler diyim... yada sabah erkenden buraya bakacak arkadaşlar için günaydın diyim... :)
yarın görüşmek üzere

Arkadaşlar yarın hava rüzgarlı ve yagmurlu olacak diye bir duyum aldım. Yağmurluklarınızı hazır edin. Hade herkese ii geceler yarın görüşmek dileğiyle.

@emsey229

sali gunune kadar hava gusel gorunuyor salidan sonra bilemem turkiyenin hava durumu yanlis tahminde bulunuyor ben direk amerikadan bakiyorum havaya orda hava gusel diyor

8,30 demiştik dimi kadir her zamanki gibi geç kalır :D

@Tugberk Tezel

Ve Gezi bitti :D Olay Budur Diyorum Cok Yorgunum Herkeze Iyi Uykular
Tesekkurler Hepinize

Geri