Scudo Sports

19 eylül pazar akşamı emirgan korusuna,mangalaaaa :D

@TÜRKER ÜNAL

türker dostum
18 inde ağır bir tur olacak iznik turu ertesi güne hal bende kalırmı hiç bilemem ...

Scudo
@Kudret Kurtcebe

ya kudret abi amma ağladın beee :D :D senki kartepelere,dandanakanlara :p malazgirtlere :p :p girmiş bi çavuş olarak nam yapmışsın.hal neymiş,sen o turun üzerine bide polinez patlatırsın beee :D :D (bu kadar gazdan sonra gelmen gerek ama) emirgan tokanırmı sana :p

1-Enver avcı
2-Eren boz
3-uzaktr (güvenliğinin sağlanacağına emin olursa gelecek )
4-vural azaklı
5-deniz hanım
6-lori barokas
7-günkut nebioğlu
8-selami gülengil
9-abdulkadir derebaşı
10-abdullah arslan
faceden gelebilirim aksilik olmazsa diyen kişilerin sayısı 17 dostlar.kalabalık olacağız gibi görünüyor :)

@enver avcı

enver üstad ben yatayım bu pazar .. sana bir belgrad borcum olsun yada şöyle olsun 26 sına yani pazara bir belgrad mangal de............ uleeeeeeeeee bak millet nasıl geliyor valla kendi antremanımı keserim belgrada gelirim yalnız offroadlara giremem ayrı mesele .....
bence aç bir topik kafadan yaz beni derim hehehehehhe

Saygıdeğer Enver Avcı Eğer kontenjan dolmadıysa ben sizin turunuza katılmak istiyorum. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Kaşif

slm kaşif.bizde kontenjan falan yok.allah ne verdiyse alırız yanımıza gideriz :D uzun turlarda kontenjan olayına katılıyorum ama bu tarz turlarda ne kadar kalabalık olursak o kadar keyifli olur... yazdım listeye senide .pazara görüşürüz...

1-Enver avcı
2-Eren boz
4-vural azaklı
5-deniz hanım
6-lori barokas
7-günkut nebioğlu
8-selami gülengil
9-abdulkadir derebaşı
10-abdullah arslan
11-kaşif
faceden gelebilirim aksilik olmazsa diyen kişilerin sayısı 17 dostlar.kalabalık olacağız gibi görünüyor

Saygıdeğer Enver Avcı listeye dahil ettiğin için teşekkürler. Yalnız Ben Kadiköy yakasından geleceğim için dönüş durumuna göre sizlerden erken ayrılabilirim. Tur uzun da olsa kısa da olsa performansı iyi olan kişilerin direk kafadan listeye dahil edilebilmeleri gerekir diye düşünüyorum fakat bu fikrimde eleştirilere de açığım. Bu konuyu ayrıntıları ile konuşuruz.:):):):)

• Beğen
@Kaşif

pazar günü tartışalım bu konuyu :D

@Eren Boz

eeeeeee,yarın değil,bi sonraki gün değil bi sonraki akşam :D sabret kardeşim.fena olucak vallahi...

millet son katılım durumu cumartesi günüdür.kişi başı malzemeleri cumartesi günü yada en geç pazar öğlene kadar ayarlıycam.bu sebeple lütfen en geç cumartesi akşamı netleştirelim katılım durumunu..

spd lere oldukça rahat alıştım eren .daha da sökmem bunları ben :) az evvel girdim eve (ya eren numaranı tekrar yollasana bana özelden.beşiktaşda olduğunu gördüm şimdi bulamadım.ilginç ya.telefonun bakım zamanı geldi galiba.zati sık sık takılmaya başladı.daha yeni almıştım yahu :(( )

1-Enver avcı
2-Eren boz
4-vural azaklı
5-deniz hanım
6-lori barokas
7-günkut nebioğlu
8-selami gülengil
9-abdulkadir derebaşı
10-abdullah arslan
11-kaşif
12-Umut וּמוּת גוּלְנלְר Gülenler :)
faceden gelebilirim aksilik olmazsa diyen kişilerin sayısı 19 dostlar.kalabalık olacağız gibi görünüyor

hayırlı uğurlu olsun spdler hocam, büyük rahatlık, ayağı pedalda tutacaz diye bindir takla atmalara son :D. İşin bitince bi terslik olmaz çıkarsan gezmeye bi telefon edersin basar gelirim ben.

@Eren Boz

kesinlikle kaçmaz.serin havada sıcak sıcak et ziyafeti....yarın malzemeler alınıyor.sucuklar.köfteler ve baharatlanmış ama çerez maksatlı kanatlar.kanatlar az olacak.sucuk köfte tavuk karıştımı iyi olmuyor.bu sebeple millet kemirsin sadece diye kanatların miktarını az tutacağım dostlar...akşam serin olma ihtimali var koruda.hele yemekten sonra hareketsiz kalacağımızdan üşüyen olabilir.yanınızda hafif sıcak tutacak bişeyler almanızı ve gece sürüşü olacağından ön ve arka ışıklarınızı,güvenlik sebebiyle de kasklarınızı almanızı öneriyorum... tabi herkes özgür bu konuda...

1-Enver avcı
2-Eren boz
4-vural azaklı
5-deniz hanım
6-lori barokas
7-günkut nebioğlu
8-selami gülengil
9-abdulkadir derebaşı
10-abdullah arslan
11-kaşif
12-Umut וּמוּת גוּלְנלְר Gülenler
13-melih dinç
14-yunus
faceden gelebilirim aksilik olmazsa diyen kişilerin sayısı 19 dostlar.kalabalık olacağız gibi görünüyor

1-enver avcı
1-b= irina avcı
2-eren boz
3-başar ibicioğlu
4-refika hanım(belli değil)
5-deniz hanım
6-ersin bardakçı
7-günkut nebioğlu(belli değil)
8-selami gülengil
9-abdulkadir derebaşı
10-abdullah arslan
11-kaşif
12-Umut וּמוּת גוּלְנלְר Gülenler
13-melih dinç
14-yunus
15-ersin'in arkadaşı

herşey hazır millet.saatler kaldı keyif yapmaya.öğle yemeğinden sonra bişeyler yememeye çalışın.

selamlar enver dostum tam olarak nerede olacaksınız?benimde gelme ihtimalim var kesin olmasada frenlerde bi sorun var halede bilirsem gelmeye calışcam

• Beğen
Geri