Scudo Sports

19 Aralık 2010 Kazdağlarına zirveye doğru

@Rikoenriko

:in: Sevgili Birol kardeşim güzel yorumların için teşekkür ederim.Tabiiki söz veriyorum .İDA bisiklet grubu olarakda bu rotayı tamamlayacağız.:in: :in:

Scudo
Hava şartlarının önemli olduğu bir sürüş Sarıkız Zirvesi hava çok hızlı bozabiliyor bu bölgede, 1726 mt zirve için iyi hazırlanmak gerekiyor. Benimde gitmek istediğim ve rotasını hazırladığım bir gezi, hava şartları uygun olunca zirveyi deniycem. Bol pedallı günler.

• Beğen
Tepkiler: kizak
doğanın içerisinde keyifli bir tur gerçekleştirmişsiniz.resimler bir harika.ayaklarınıza sağlık...

çok güzel kareler, hayranı olduğum kazdağlarını çeşitli açılardan görmek muhteşem. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Merhaba.:)
Çok güzel bir tur olmuş.Kaz dağları gerçekten cennetten bir köşe.
Ellerinize sayaklarınıza sağlık.:in:
Paylaşımınız için teşekkürler.:in:

• Beğen
Benim düldül baya bi yoruldu.Biraz daha yukarı çıkıyorum.Hava kararacak.Bu rotayı ilk kez çıktım.Vakitte geç olduğu için içimden bir ses bana dön diyor.Keşke daha erken çıksaydım,daha ilerlere gitmeyi çok isterdim.İnşallah başka zaman.Deyip geri dönüş tehlikeli inişlerle devam etti.Şükürler olsun kazasız belasız indim.

Cesaretinize hayran oldum Muammer Bey. Tek başına bu güzel yerleri görmek çok hoş. Sağlıklı günler dilerim.

• Beğen
@Mustafa AKAN

Evet Mustafa kardeşim haklısın .Zirveye yaklaşık 28 Km sürekli rampa çıklıyor.Bu güne kadar bisikletle hiç kimse zirveye çıkmamış.Sarıkızdan sonraki Radar üssü ile 1760 metre.İnşallah byraya bisikletle çıkan ilk ben ve arkadaşlarım oluruz.Harika bir doğa ve hava var.Güzel yorumların için teşekkür ederim.Sizlerinde paedalları hepdönsün.:in: :in:

@Murat sonkaya

Murat kardeşim Güzel yorumların için teşekkür ederim.Blog harika olmuş .Fotolara hayran kaldım Paylaşım için teşekkürler. :in: :in:

Abi Allah ömür versin sana, nazarlardan saklasın. maşaallah diyorum abi maşaallah süpersin.. saygılar.. tahsin.

• Beğen
@ottoman

Tahsincim güzel yorumların için teşekkür ederim.Tüm arkadaşlara selamlar sevgiler.Allah hepimiae sağlıklı yaşamak nasip etsin.

Geri