Scudo Sports

19 Ağustos Pazar İstanbul Tanışma Turu...

Scudo
@Serkan Taşdelen

silivri yolu üstünde seni yakalayacağıma emin olabilirsin serkan :)
böylece istanbuldaki herkes de daha bi kaynaşmış olcak senin sayende:)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
serkan eğer uygun olursa seni karşılamak istiyorum..ben sarıyer tarafından geliyorum katılmak isteyen olurmu bana...

Ben o tarihlerde yıllık iznimi kullanıyor olacağımdan İstanbul dışında olacağım. Bu nedenle tura katılamayacağım. Serkan'a şimdiden hoşgeldin diyorum ve kutluyorum. Bu gezide olmayı çok isterdim. Umarım yollarımız yine birgün kesişir.

Sevgiler

MFG(+)
MOTİVATÖR

selamlar cumartesi taksime gelmeyi ve tanışmayı çok isterdim fakat malum iş nedeniye gelemeyeceğim fakat pazar günü bi aksilik çıkmaz ve işim pazara sarkmazsa tanışıp görüşmek ve dostluğumuzu sadece yazışarak değilde yüz yüze pekiştirmeyi çok isterim serkan beye sevgiler ve saygılar dilerim yolunuz açık olsun .bütün bisiklet forumdaki pedal arkadaşlarımın yolları açık olsun..

saygılarımla

Eğer bi aksilik olmaz ise pazar günü İnşallah Kadıköy iskelede karşılama grubunda olmayı arzu ediyorum...

Bir aksilik olmazsa yeni üyeleri temsilen ben de orada olacağım.Çok güzel bir karşılama olacak sanırım.Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Murat PEKER
tamam abi silivri ya da büyükçekmece den almaya çalışcam şimdi den işlerimi ayarlıyom senin için ;) ama büyük olaslıkla büyükçekmece den katılcam sanırm ;) kusura bakma silivri ye yetişemem sanırm ama az da olsa sana eşlik etcem :) ;)

@Necati Bilgen
ama serkan ilk geldiginde benim misafirim olucaktı:(hattaa ben 1 aylık sagı solu gezmeye dayalı işi de o günde istanbulda olcak şekilde ayarlamıştım süpervizöre bi ton dil döküp:( neyse....bunun için bisürü gönüllü olucagı açık.. ilk günolmsa bile serkanın bana werdigi sözü de tutucagnı tahmin ediyoorum:)

@Serkan Taşdelen

Serkan'cım merhaba

Seni Antalya'da, İzmir'de karşıladım, İstanbul'da da karşılamak isterdim ama 1 gün farkıyla kaçırıyorum seni, ama pazar günü allah kısmet ederse yanındayım.

Yarın sabahtan Bolu'ya hareket ediyorum. Anne ve babamı götüreceğim, tabi tekli bisikletimde yanımda olacak. Hafta sonuna kadar Bolu ve çevresini dolaşmayı düşünüyorum. Hatta cumartesi ve pazarda Bolu'da kalacaktım, ama senin cumartesi İstanbul'da olacağını öğrenince, karar değiştirip cumartesi Bolu'dan, İstanbul'a hareket edip, pazar günü, asya tarafında, Kadıköy iskelesinde seni bekliyor olacağım. Kambersiz düğünmü olurmuş hiç. :)

Tüm diğer arkadaşlarımla da görüşeceğim, hasret gidereceğim içinde çok sevinçliyim.

Görüşmek üzere

Sevgi ve selamlarımla.

@sinto
Merhaba Arkadaşlar,

Cumartesi günü sabah 8:00'de Silivri'den çıkarak izleyeceğimiz güzergah aşağıdaki gibi;
Silivri, Büyük Çekmece, Avcılar, Küçük Çekmece, Florya, Bakırköy Sahil Yolu, Yenikapı, Unkapanı, Taksim.

Görüşmek dileği ile;

Sevgiler...

@adamM

Kaç gibi olacağını tahmini belli olur fakat bende Florya'da karşılamayı düşünüyordum, bakırköy'de olabilir.

Serkan sen yoldayken sana nasıl ulaşabiliriz. Sahilde bekleyelim mi? Hep sahil güzergahını mı izleyeceksin. Yanlışlık başka yerden geçersen karşılaşamazsak üzülürüm. :(

Geri