E Erdem Akcan Forum Bağımlısı Kayıt 9 Haziran 2009 Mesaj 630 Tepki 590 Şehir ANKARA/DEMETEVLER 21 Aralık 2011 #41 izninizi almadan birkaç manzara resimini kopyaladım masa üstü yaptım ellerinize sağlık ....bol pedallamalar ve daha nice güzel çekimler ...
izninizi almadan birkaç manzara resimini kopyaladım masa üstü yaptım ellerinize sağlık ....bol pedallamalar ve daha nice güzel çekimler ...
Cüneyt HOCAOĞLU Forum Bağımlısı Kayıt 9 Mart 2011 Mesaj 1.358 Tepki 1.439 Şehir Ankara/Eryaman Bisiklet Trek 21 Aralık 2011 #42 Volkan Bey resimlere birkaç defa baktım, ayaklarınıza sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Kışıda özlemişiz, karla kaplı orman harika gözüküyor. Ellerinize sağlık.
Volkan Bey resimlere birkaç defa baktım, ayaklarınıza sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Kışıda özlemişiz, karla kaplı orman harika gözüküyor. Ellerinize sağlık.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 21 Aralık 2011 #43 ayaklarınıza sağlık volkan bey gerçekten hoş bir tur olmuş. inşallah bende bir gün kartepeye pedallıycam.
ayaklarınıza sağlık volkan bey gerçekten hoş bir tur olmuş. inşallah bende bir gün kartepeye pedallıycam.