Aykut bey, güzel fotoğraflarınızla zaferimizin kazanıldığı topraklara, Dumlupınar'a gitmiş oldum, çok teşekkürler... Yukarıdaki karenizi de özellikle beğendim. Sercan kardeşimi ve sizi kutlarım, yeni turlarınızı merakla bekliyorum... :in:
tüm bisiklet gezilerini zevkle takip ediyorum ama böyle anlamlı gezilerin değeri bir başka benim gözümde. sayenizde şehitlerimizi bir kez daha hatırlamış oldum. bugünümüz için şehitlerimize, onları bize tekrar hatırlattığınız için ise size teşekkürlerimi sunuyorum.
Teşekkür ederim Ahmet Bey. İlk defa 19 Mayıs 2010 tarihinde Muğle Bisiklet Derneğince düzenlenen Gökova Bisiklet Turuna katıldım. O günden beri adeta yerimde duramıyorum. Ama tek başımada cesaret edemiyorum. Sadece hafta içinde kendi parkurumda severek 30-50 km pedal çeviriyorum. Bol bol sizin ve diğer bisiklet severlerin gezi yazılarını hayranlıkla okuyorum.
Teşekkür ederim Murat Bey. Sizlere teşekkür ederken geçmişteki yaşadıklarım gözlerimin önüne geliyor. 2006 senesinde grup olarak Çanakkale Şehitleri gezisine katılmıştım. Bir ay içinde 23 Nisan Bayramında 8-10 atlet hem piknik yapalım diyerek 20 km mesafedeki 1874 mt. rakımlı tarihimiz için anlamlı olan Kocatepe'ye koşarak çıktık. Burası adeta kupkuru bir tepe, Çanakkale ile arasındaki farkı görünce ağladığım hatırıma geldi.
Akif Bey sizlere tarihimizi yaşattığım için memnun oldum. Hakikaten 26-30 Ağustos 1922 Hem Türk Milleti, hemde Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli olduğunu düşünüyorum.Saygılarımla
Çok teşekkür ederim Ahmet Bey. İnşallah Afyona yolunuz düşer, seve seve pedal çeviririz. Bizde 27 Martta Tarsus'a yarı maraton için geleceğiz. Görüşmek dileği ile Tel: 0.532.4916607