Scudo Sports

19.08.2007- eskişehir-uçansu

cok guzel bı gezı olmus ımrendım walla.gelmeyı cok ısterdım ama hem kolum kırıktı we hemde tatıldeydım:))

• Beğen
Tepkiler: eYa ve ZaRaKi
Scudo
@kont26

Geçmiş olsun Sercan :(

Eskisehir e hiç gitmedim.Ve merak ederdim.Sayenizde biraz da olsa tanima firsatim oldu manzaralar mükemmel...Güzel bir gezi olmus paylasiminiz için ayrica tesekkürler...Yani gezilerinizden yeni resimler görmek isterim

@boreas.oti

sercanın artık bi bisikletide yok oktay abi :D yeni bisiklet topluyo, topladığı zaman hepiniz susup sercanı dinliyceksiniz :D:D sanırım eskişehirin ilk sıkandıum kadrosunu sercan kullanıcak :D gerisini söylemeyim, süpriz olsun :D

@xcangel

aylin abla sen yeterki fotoğraf iste, senin için tura cıkar, eskişehiri kare kare anlatımlı olarak sunarız :D

gecmıs olsun msj larınız ıcın tesekkur ederım.ewet yakında yenı bısıkletımle dolasacagım ınsallah.bugun parca sıparıslerı yapıldı yarın gelecekler=) cok mutluyum:)

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
@kont26

Hayırlı olsun Sercan. :)

Emre'yi ve bisikletini turlarda görmek nasip olmadı bakalım ikinizi birden görebilecek miyiz :rolleyes:

Malum bir süre daha kurtulamadınız benden, şimdilik Eskişehir'de kalmaya devam :cool:

Arkadaşlar tebrikler çok başarılı 1 tur. Umarum diğer tüm yapacağınız gezilerinizide bizimle bisikletforum da paylaşırsınız. Başarılarınızın devamı dileği ile.

• Beğen
oncelıkle tesekkurler efrahımn abı.senden kurtulmak ne kelıme efrahım abıcım yaa ıyıkı warsınız.

@eYa

abı resımler delırttı benı neredeyse alcıyı cıkarıp atacagıom bırazdan yarın parcaları topladıgım gıbı sızıde bulup hadı ucan su ya demek gelıyo ıcımden.o kadar yanı:) ınsallah duzelır duzelmez bısıkletımde hazır olacak we sızı ucansu ıcın kıskırtacagım=))

Fotoğraflardan anlaşılan çok uzun,inişli çıkışlı ve zevkli bir tur olmuş.Tebrik ediyorum sizleri.Paylaşımnız için teşekkürler...

bu arada oktay abi ben fotolarını yeni gördün sorun vardı abi ellerine sağlık geç oldu ama haftasına :D ellerine sağlık abim :eek: :rolleyes: :cool:

• Beğen
Tepkiler: oktay tiryakioğlu
ucan su aynen antalyadaki ucan suya benziyor ama antalyada ucan suyu yazın sulamalar olduğu icin fazla akmıyor eskisehirinki gibi değil cok güzel bir gezi olmuş tek söz harika hepinizin ayağına pedalına sağlık hoş cakalın devamları dileği ile
anyalya necod

Ayağınıza sağlık çok güzel bir gezi çıkarmışsınız. Ayrıca bazı fotolar çok iyi.
Sonbahara doğru daha bir çok güzel gezi çıkarmanız dileğiyle.
Esen kalın.

• Beğen
Yorumları için herkese tekrar teşekkürler ;)

Tnt sizin uçan su epey ünlü oldu :) Artık kimse rahat rahat hazine de arayamaz oralarda :D :D

@bisiklet_manyagı

Yahu biliyoruz tabiki de madem çiftlik, o kale duvarları ve top nesi işte :D :cool:

Geri