Scudo Sports

18_04_2010 Bursa yamaçları

Scudo
geçen hafta aynı geziyi ben de yapmıştım abi ama sen daha güzel mekanlar bulmuşsun. insanın bu yeşilliği her hafta görmesi gerek bence. haftanın bütün stresini hafif ılımlı bir sabahta, tapteze bir bitki örtüsünde, kuş cıvıldamlarında unutuyor insan.. güzel gezi olmuş..

• Beğen
Tepkiler: Ercan Saygılı
çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz çoğu kişi bu kadar şanslı değil keyfini çıkartın :) güzel bir tur olmuş fotoğraflarda gerçekten harika hayran kaldım ayağına sağlık :)

• Beğen
Güzel bir gezi olmuş, bursa ya taşındım ve gezilecek yerleri araştırıyordum. Tavsiye edebileceğiniz yerler neresi ve nasıl gidebilirim?
Selamlar

• Beğen
çok güzel yerler, benim gibi yeşil hastalarını çıldırtan cinsten ayaklarına sağlık paylaşım için teşekkür ederim.

• Beğen
@bonjovi

Eyvallah kardeşim sağolasın görüşemiyoruz uzun zamandır, beraber gideriz inşallah.

@Ercan Saygılı

Resimlere bak ya kafayı yedim.Hani nerede yenileri..Cidden iç çekiyorum az kaldı ama kanka gelsin hemen yollara.Yağmuru hissetmek istiyorum.Islanmak ve mis gibi kokular almak istiyorum.İçim açıldı.Sizler de bence boş kalmayın organizasyonlara başlayın derim..;) Emeğiniz ve bizimle paylaştığınız için teşekkürler..Giant ne alemde,Var mı yenilik ?

• Beğen
Geri