Scudo Sports

18. tur kartepe suadiye eğimleri 8 km - Ekim sonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@yasirkidil

eyvahhhh snicker yok,içinde metal parçaları çıktı,kuru üzüm fındık bolca olsun.pet şişeye ya da mataraya maden suyu ayran karışımı, başka hiç bir şey olmayacak zati,yasir,eskihisara yavaş tempo,topçular-suadiye köy 2 saat 45 dakika mola 2 adet çok kısa süreli 3-4 dakika,suadiye köyde 5 dakika mola ve tırmanış ,5 mola olur 3-4 dakika ,3 saatte çıkıyorum ,
10 dakika aslanlı kapı,hemen iniş ,45 dakikada iniyorum,durma yapmadan hemen yalova istikamete doğru ,kesin yemek molası karnımın açıkacağı yer 150 km 'de ,birde son 12 km 'de bir mola olur ,gene tek bir lahmacun yerim, son 12 km kalada işkembe

etabın sadece ,

topçular-suadiye köy-58 km ,2 mola-3-4 dakika ,2 saat 45 dakika

suadiye köy-5 dakika mola,

15 km rampaya dalış-3 saat ,5 mola ,3-4 dakika mola süresi,

1300 rakım-10 dakika mola,

aynı yerden iniş 45 dakika,

mola vermeden devam,buraya kadar 130 km devrilmiş olacak 20 km sonra karnım acıkır,daha önce olduğu gibi,1 adet lahmacun ve çay 1 saat mola,
geriye 52 km kalıyor,son 12 km kala meşhur işkembecide illa cila çekerim.

Scudo
@Kudret Kurtcebe abi o plastik madde olayıyla ilgili şöyle bir haber var

(link)

valla abi fındık, kuru üzüm denemiştim snickers kadar etkili olmuyor

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
@yasirkidil

doğal barlara yönelmek lazım,yalnız taşınması pratik ve kolay olmalı,kuru üzüm fındık yüklendim ,geçen 17.turda,toplam 195 km yaptım,bana faydası oldu,maden suyu ayran karışım ise aynen beni fişekledi,önceden forma arkasında pet şişe içinde maden suyu ayran karışımı olacak,çukulata yemedim 195 km 'de,ama şu bi gerçekki yalovaya son 12 km kala işkembe beni diriltti

@Kudret Kurtcebe haklısın abi ben de doğal takılmak isterim hatta bununla ilgili güzel bar tarifleri de var belki daha hesaplı bile olabilir ama insanın uğraşası gelmiyor hazırı varken :kötü:

@yasirkidil

bence üşenme yap,menfatine,:harika::harika::harika::harika:

(link)

istanbul mükemmel,

(link)

gölcük mükemmel

(link)

kartepe mükemmel...

2 ekim-05.30 çıkış erenköy

şafak -4

topiği 7 ay önce açtım,ama gelen olmadı ekime transfer ettim,19.sefer ,ekim 2017 'de 20.sefer ekim2018 'de
noktalarmıyız göreceğiz.

(link)

yasir bu rota benim rota erkan ile yaptığımız, suadiyeden çıkış aynı yerden iniş..

Pazar sabahı Pendik'in neresinde kaçta olalım? 1 arkadaş daha getirebilirim.

@sccetin

pendik feribot iskelesinde saat 06.15 'de buluşmaca aynen eskihisara feribota gideriz.

http://static.panoramio.com/photos/original/56803923.jpg

bura çıkış kapısı burada buluşabiliriz..

şafak-3,

gel kartepe gel

Sevgili @Kudret Kurtcebe abi efsane kartepe takımının acilen toplanması lazım. Evet biz zamanlar birşeyler olmuş ama geçmiş geçmişte kaldı. bence yaşanılanların üzerine bir sünger çekmek lazım. Gideceksin o pırlanta gibi çocuklara "çocuklar ben ettim siz etmeyin nedamet getiriyorum gelin barışalım" diyeceksin. Benim kuşlarım çok her olandan bilgim var. Evet kartepe takımını kaptanı ile görmek istiyorum. Gemileri yakmayın formaları yırtmayın adamın asabını bozmayın.

@mehmetsunu

bu adam serttir malesef,yani kaptan ,ve idealisttir,ağır yenilgi oldu,kerim ve erkan dağıldı,onları bombalamak gibi niyetim yok,kaptana bi adet kartepe borcu olan kerimdir,
kartepe bisiklet takımı formasına hak kazanmak için,bostancı-eskihisar-topçular-suadiye-kartepe-suadiye-yalova yapılacak idi,erkan ile 13.turda iki kişi bu etabı devirdik,
erkanın bazı noksanları var yolu okuyamıyor ve kayboluyor,nitekim 14. turda ekibi yalnış yola soktu,11 'turda kartepe yerine sakaryaya gitti,14.turda benim ikazlarımı sadece korcan ve iskender dinledi,bilmiyorsan yolu önden kopma kaybolursun,
kartepenin her güzergahını bilirim maşukiye ve suadiye,
takım serbest,teklifte bulurum ısrar etmem takımın iddasıda kalmamıştır,2 kişi yenilirse hükmen yenik düşer takım bende dahil,
etik olacağız ,17 turda 4 kez yenildim nedenler çok basitti,sıcaklık ve rüzgar,bunlar beni durdurur anca,
şu anda sadece furkan çalışıyor keza erkanıda çalıştırıyor,erkan 6 gün çalışıyor,bazı ct çalışmıyor o da biliyorki çalışmayan kartepede dağılır..

@Kerryn

beslenme şeklim farklıdır,kuyruk yağı-hindistan ceviz yağı-tereyağ-zeytinyağ yüklendiğim için asla açıkmıyorum ,150 km giderim sadece kuru üzüm fındık ,maden suyu ayran karışımı içerim ,ketajonik beslenenler uzunlarda kolay kolay açıkmaz ayrıca ekmek yemem,yağ yüklenmek gerekiyor

@Kudret Kurtcebe

Bak sevgili kudret kurtcebe abicim. Normalde bir cevaba kolay kolay yazmam. Ama bu farklı. Yahu nedir bu enaniyet (lafa bakarmısın hizaya gelirmisin) Bir büyüklük göster dedik. Senin hiçmi kusurun yok. Yani hep ben haklıyım durumları. İn artık o sırça saraydan. o çocuklar sen ne dedinde yapmadılar. Sanki bana atomu parçalıyorsun. Seni sever sayarım ama bu kuru inadı bırak. mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla doludur.

@Kudret Kurtcebe Abi çok acımasızsın ama ben disiplini seviyorum fakat çok tek taraflı düşünme yaa dediğin gibi biz bir yandan hayat mücadelesi verirken bu işi yapmaya çalışıyoruz senin durumunda olsam ayda bir defa kartepe yaparım valla, sen biraz daha yapıcı olsaydın herkesin şartlarını düşünerek, sıkı bir takım olarak devam ederdik benim düşüncem budur. Ben yinede sana karşı pozitifim sanırım disiplini ve planlı olmayı sevdiğim için, şunu da not düşmeden edemeyeceğim yenilgilerin sebebi organizasyon sıkıntısı ve plansızlık ve ani plan değişiklerinden kaynaklıdır. :harika: En kısa zamanda zirvede olacağım onu da merak etme ;)

@Kerim A.

kerim doğru dersin,yaşam mücadelesi veriyorsun,çoğu kişi senin durumunda ,ayrıca bahtiyar iki çocuk sahibi,o serbestti,onu zorlamadım,yalnız senin sözlenmen ile sende serbest idin,esasında 16.tura gelmeyebilirdin idmansızım derdin,
erkan hazırım dedi ve zirvede bitti,çünki 7 km bozuk yol var idi ben treyking yaptım ,erkan sürerek çıktı zemin oynayan taşlar ile dolu idi ,istemiye istemiye otobüs ile döndüm bütün şevkim kaçtı ama size belli etmedim.ayrıca furkan ile ikimiz dönerdik ama size ayıp olurdu.takım kopmamalı idi.

@Kudret Kurtcebe Yani abi dediğim gibi o gün 29 Ekim idi hafta içi birden karar verdik, insan kartepe deyince idmansız da olsa gitmek istiyor o yüzden hayır diyemedim, olabiliyor böyle durumlar yine yılmadık hedef hep önümüzde pedallarımız döndükçe devam edeceğiz.

@Kudret Kurtcebe abi pendik ido'dan nereye kadar sahilden devam edicez, nerden sonra d100'e çıkıyoruz?

@yasirkidil
yasir ,şöyle 3 .tali yol çok geniş,ordan devam,pendikten devam askeriyeye devam ordan köprü altından devam ,d-100 e,,,
takiple d-100,direk eskihisar feribota..

(link)

rota 21 km

yasir bu ara evde internet yok nedeni,wireless sinyal az alıyorum internet yok,kafeden yazıyorum,ct akşamı saat 20.00 'de uykuya çekileceğim atılan mesajları göremeyeceğim saat 05.30 'da evden çıkacağım 06.15 'de pendik feribotta olacağım çetin dostta geliyor,bir kişi daha var, neyse tek gitmiyorum,bide biliyorsun ora sakin başına bi şey gelse valla ölünü 1 ay sonra bulurlar,aman diyelim,bu arada bana cep yaramıyor ,cebin üstüne çay döküldü cep öldü,senin anlayacağın idareden resim çekiyorduk oda yok artık....

@Kudret Kurtcebe abi 06:15 pendik feribotta görüşmek üzere, ibo gelemiyor ama @AtakanOzer geliyor, anlaşılan 5 kişi olacağız güzel, kalabalık trafikte dikkat çeker, iboyla kartepeye giderken emniyet şeridinin birazını da kaplayarak giden silme geçen araçlar olmuştu

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@yasirkidil

dediğim gibi yasir akşam nette değilim bu akşam ve yarın akşam ve ct akşamı ,öğlen mesaj atarım 3 gün ,
cuma ,ct öğlen mesajlara devam .tek gitmek sıkıntı olacaktı,cebim yok başıma bi iş gelse kimi arayacaktım riske girmemek lazım ..kesin saat 06.15 de pendik feribotta olacağım..bu ara 2 gün yağ yükleneceğim

http://static.panoramio.com/photos/original/56803923.jpg

çetin ,yasir atakan saat 06.15 kesin burada olacağım ,bilgisayar kasa benim bozuldu ,tam kartepeye denk geldi.neyse başka yerden idare edeceğiz..internet sorununu çözemez isek wireless 'den çıkıp
türksata geçeceğiz tekrar....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri