Scudo Sports

18 nisan'da Ankara çıkışlı kamplı tur

baris34ince

Daimi Üye
Tepki
91
Bisiklet
Kron
18 nisan sabahı Ankara'dan çıkılacak şekilde ya karadeniz tarafı olan kastamonu'ya ya da daha cazip bi fikir olan tuz gölü-ıhlara vadisi tarafına gitmeyi düşünüyorum. 2-3 gece kalınacak şekilde düşünüyorum, dönüş otobüsle olur büyük ihtimalle. Konaklama çadırda yemek kamp ocağında :D Eşlik etmek isteyen olursa doğayı ve kafayı dinlemelik bir tur olacağını şimdiden belirtmek isterim, yani mesela günün 50. kmsinde ıhlara vadisinde çok güzel manzarası olan ve kamp atılacak bir yer denk gelirse yola devam etmeden çadırı kurup keyfini çıkarmaktan yanayım, yollar kaçmıyor ya :D detayları daha sonra şekillendirilebilir

• Beğen
Tepkiler: çağan1907
Scudo
Maşallah :) Böyle etkinlikler hep beni heycanlandırmıştır. Yaklaşık bir kaç ay önce arkadaşım ile ıhlara vadisine bizde bir plan hazırladık ama üniversiteye hazırlandığımızdan bu etkinliği yaza saklıyoruz. Umarım tur istediğiniz gibi gider. imkanınız olursa bizide haberdar edin. :harika:

guzel ya zamanım olsa gelmek ısterım..

Aslında ben de ankara dayım musaıt olsam kesınlıkle katılırdım...Bahsettıgınız gıbı yolun kacıncı km sinde olursa olsun begendıgın yer oldugu zaman durmak en guzelı..Belkı de o gunu orda gecırmek...Keyifli turlar...

Geri