Scudo Sports

" 18 Nisan " Cuma yerine Çarşamba.....Keyfi

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir Gezi olmasi...........dileklerim ile.Arkadaslar benim Cuma aksami Izmir'e gidecek olmam dolayisi ile,Gezimizi Carsamba gunune almis bulunmaktayiz:)

Etkinlik Tarihi : 18 Nisan

Bulusma Saati : 20:30 - 21:00

Bulusma Yeri : Kadikoy vapur iskelesi onu ( Kadikoy - Eminonu )

Parkur : Moda

Program : Bulusma yerimizden 21:00 gibi ayrilarak dondurrrmasi ile Messhurrr Ali'nin dondurmalarini lupplemekk uzere Moda'ya pedal basiyoruz,kisa 1 mola sonrasiii arzuya gore,pedal basarak Gezimizi tamamliyoruz;)

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz.....sewgilerrr

Etkinliklerimizde eldiven ve Kask takilmasi..........ONEMLE belirtilir.
hava raporlarina gore hava serpintili bulutlu 6* civarinda olacak yagmurluklarinizi
yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
yahu biliyorum ki şehir dışına gideceksin mertcim:) ama buna rağmen cuma akşamı yapamayacağın lüpletme işinden asla vazgeçmiyorsun bakıyorum:)

iyi yolculuklar... kazası belasız git gel, bisikletinle gez, bize göster...
iyi lüüüüüpletmeler arkadaşım:)

merhabalar sevgili bisiklet severler. yuksek ihtimalle ben de katilacagim bu aksam gezisine. uzun suredir gece surusuu yapamiyordum. hem sevgili dostum mert'e de eslik etmek buyuk keyif verecektir. bir suredir gorusemiyorduk. gorusmek uzere.

@cobike

Yeeessss banucum:) ooo lüpletmeee işini haftasonu olsada olmasa da yapıcaaz inşallah:p cuma olmazzz ise uygun olan gündeee:D

Sağol iyi dileklerin için sewgili arkadaşım;)....görüşmek üzereee

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@Çağrı Tosyalı

Sewgili çağrı,senin isteklerin benim için çooook değerli:) bugünü senin için seçtik,hasretle bekliyoruzzz;) akşam vapur iskelesinde bekliyorum,güzel yürekli dostum

lüpletinnnn bakalımmmmms be yawww...dostum hayırlısı ile git ve hayırlısı ile gel...iyi yolculuklar dilerimm sana..

@hızlı

lüpletceeez beaa:D sağol dostum

cagri abi sen bu geziye gelirsen bende gelirim ararim seni tm mi ben obur geziye gitmeyo dusunmustum ama neyse

@burak92

bekleriiiiz burak:) 20:30 - 21:00 gibi sewgili dostum çağrı'yı karşılamak üzere iskelede olacağıııım;) ......grsrzzz

Geri