Scudo Sports

18 Nisan Belgrat Ormanı Mangal Keyfi

@karakaya

evet çok lezzetli sucuk,köfte yediğimizden hiç birimizin aklına gelmedi tek aklımızda olan ateş,kömür,çıra VE SUCUK KÖFTEE

Scudo
hafta sonunu çok güzel yaşayan,yaşatan arkadaşlara yürekten sevgiler, hepinizin pedallayan ayaklarına yüreğine sağlık..

benden fotolar bu kadar birdahaki turlarda beraber olmak dileğimle..
Vural AZAKLI

çok güzel olmuş ya tüm akrabalar bizim evde kahvaltılardaydılar katılmak istemiştim ama olmadı.bende köftelerden çok toplam kaç km yaptınız ortalama hız neydi onu merak ediyorum. yani kendime güven açısından :)

@aquistik

O gün ben toplam 78 civarında bir KM yaptım ama bu dönüşte kadıköyden küçükyalıda dahil hız olarakda herkezin gideceği en uygun hızı ayarlamaya çalıştık zaten geride kalanları mümkün olduğunca bekledik yada yavaşladık çok zevkliydi Katılan herkeze o güzel günü neşelendiren herkeze çok teşekkürler...

@aquistik

sahilden gittik dönüşte aynı yol toplam 50-60 km en fazla gidiş hızı düşüktü zaten 15 25 en fazla (tabi gerilerde özellikle kalıp aşağı inişlerim süperdi,yukarı çıkışları sorarsan o da güzeldi..:))

@erol kara

Erol bey ogün gezimizde yoktunuz ve o güne ait resim paylaşımını sadece @kaptan vural arkadaşımız yapmış bu resimi nereden bulupta koydunuz? ve bu küçük arkadaşımızda o gün gezide yoktu

@lancero

Orhan Abinin fotoğrafları arasında var o resim. Erol Bey de benim gibi katılamayıp üzülenlerden olmalı :D

• Beğen
Tepkiler: sports-man
O fotoğraf sabah Beşiktaşa gelirken Cankurtaranda çektiğim fotoğraftı. Fotoğrafları forma eklemek istedim ama herhalde yaptığım bir hatadan dolayı başarılı olamadım. Arkadaşımız herhalde bana yardımcı olmak için o fotoğrafı ekledi. Kendisine teşekkür ediyorum ama ben yinede daha başka kareleri eklemesini yeğlerdim. Örneğin katılımcıların toplu fotoğrafını veya diğer arkadaşlarımızın haklı olarak adı mangal partisi olan bir geziye ait görüntülerde görmek istediği mangal ve köfte fotoğraflarını. Yunus henüz çok küçük ve onu çok fazla ön plana çıkarmamızın doğru olmadığını düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=42PufWj__Kg

@lancero

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=61128&page=2

isminizi bilmiyorum lancero diyorum yukardaki linke tıkladıktan sonra orhan beyin gönderdiği linke tıklayın resim çıkar orhan bey picassa linkinin altında bir link daha vermiş
ben o resme kopyala dedim ve yapıştırdım yalnız resimde küçük kardeşin bitkin olması dikkatimi çekti sağlık durumu nasıl merak ettim çok bitkin gözüküyor idi ben belgrada aracımla gittim ve oldukça gidiş ve dönüşte yoğun trafik vardı ama geziye katılmadığını mesaj olarak siz verince daha çok sevindim size teşekkür ederim

güneşli sıcak bir havada bu gezi tekrarlansın isterdim..kimse kaskını unutmasın ki,tatsızlık olmasın..100'lerce bisikletliyle daha güzel bir görüntü olur diyorum..daha aşırı sıcaklara kadar,bahar çiçekleriyle süslü çok güzel günler var,önümüzde..

@Orhan Kılıç

orhan bey..youtube videosu için teşekkürler..sabahleyin hava moralimizi bozdu..gül gibi baktığım,20 senelik dawes'ime kıyamadım..saat 11'e doğru havanın açması moralimizi bozdu..fakat sıkı da bir rüzgar vardı..bu gezi,mayıs başında yapılsaydı,bülbül sesleri ile çiçekler arasında,mis kokulu bir gezi olurdu..inşallah yöneticiler,mayıs başında da yeni bir "belgrad ekşın" düzenlerler de içinde ukte kalan arkadaşlar da hasret giderirler,diye düşünüyorum..
hoşçakalın..

Ahmet Bey,
Belgrat Ormanına gezi düzenleyen mutlaka olur. İnsan ormanda hakikaten huzur buluyor ama dönüşte bisikletin bile gitmekte zorlandığı yoğun trafik insanı canından bezdiriyor.

• Beğen
Tepkiler: erol kara
@Orhan Kılıç

orhan beye katılıyorum o gün aracımla sahil yolundan gittim gerçekten trafik yoğun olmakta

Geri