Scudo Sports

18 Mayıs 2008 Pazar Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı bisiklet turu

ümit_levent

Forum Demirbaşı
Tepki
407
Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı bisiklet turu

18 Mayıs 2008 Pazar Haydarpaşa Lisesi - Bisikletliler Derneği - Herkes için spor federasyonu işbirliği ile düzenlenmektedir.

Buluşma yerleri :
Saat : 09:30 Haydarpaşa Lisesi
Saat : 10:00 Kalamış ( KGM önü )
Parkur : Haydarpaşa lisesi - Kalamış - Bostancı - Bağdat caddesi - Kadıköy
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kask giyilmesi, zorunludur. ( Kaskınız yok ise 1.oo YTL' ye kask kiralayabilirsiniz. )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eldiven kulllanmanız ve yanınızda Su, kimlik ve molada ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir miktar para
bulundurmanız önerilir.
Ortalama gezi hızımız 15 - 17 km/h civarın olacaktır.
Teknik elemanlar yoldaki arızalarda üyelerimize teknik destek verecektir.
18 yaşından küçüklerin velileri ile gelmeleri veya veli izin yazısı getirmeleri gerekmektedir.
Mevsim şartlarını dikkate alarak Yağmurluk taşımanız tavsiye edililir.
www.bisikletliler.org

Scudo
merhabalar harydarpaşa lisesi bildiğimiz koşuyolu haydarpaşa lisesidir değil mi?

Bu sefer gelicem. 11 Mayısta sınav çıktı gelemedim. Bu haftasonu bişey yok ufukta. Artık bir organizasyonda ben de olmak istiyorum. Görüşmek üzere.

merhaba arkadaşlar mersinde de böyle bir organizasyon var mı varsada nerede olacak iyi forumler herkeze.

valahi arkadaşlar hangi lise bende tam bilmiyorum ögrenince silere hemen igletecegim

Anladığım kadarıyla:
Haydarpaşa lisesi(Haydarpaşa Anadolu Teknik Lisesi değil) buluşma noktamız;

Haritada şu noktada(B ile işaretli):
(link)

avrupa yakası ndan gelmek isteyen arkadaşlar pazar günü sabah saat : 07:45 te sirkeci tren garınn önünde buluşuyoruz ilk vapurumuza binip yola cıkıyoruz anadolu yakasından katılmak isteyen arkadaşlar anadolu yakasında haydar paşa garıın önünde buluşa biliriz irtibat telefonu gsm 1 : 0537 984 53 36 gsm : 2: 0555 286 93 79
ümit ilkay levent

• Beğen
Tepkiler: i_need_love
selam ilkay iyi akşamlar yine organizasyon içindesiniz. Pazar günü görüşürüz o zaman veya gecerken beni evden al yolunun üzeri nede olsa :):):) sen kıymasın bana tek başıma sirkeciye kadar

selam yılmaz nasılsın? inşallah yarın seni gecerken yoldan alacagım. çagrı atıgımda sen evin önüne çık zile basıpta evdekinleri uyandırmayalım.

iyiym ilkay yarın sabah görüşmek üzere ozman sabah ben kalkıp seni bekleyecegim yaklaştıgında cagrı at birde sana buraya kadar gelip beni aldın diye sana biraz da olsa enerji vereyim portakal suyu korkma ya sıkma olucak rahat ol bu mevsimde biraz tadı olmaz ama idare et :):):):)

Geri