Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

@ferhat köse

Forumdaki belki de en sabırlı kişidir Ferhat abi. Annene Allah'tan acil şifalar diliyorum.Dualarım sizinle.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
@ferhat köse

Tekrardan Allah acil şifa verir inşallah, herhangi bir şeye ihtiyacın olursa her zaman yanındayız. Zaten telefondan görüşüyoruz devamlı, çok özletme kendini.

• Beğen
annemize acil şifalar ferhat.elbette yanında olacaksın.bu konuda kimse aksini düşünmez. turu da kafana takma.gereken ne ise hallederiz...

• Beğen
ferhat kardeşim geçmiş olsun . umarım annen en kısa zamanda sağlığına kavuşur. dualırımız sizinle.....

• Beğen
ferhat dostum ,,,,
anne önemli biz gerekirse tura devam ederiz gelememe durumu olursa ,senin parkuru yaparız enver dostla devam deriz ,saat 07.00 de çanakkale terminalde bu tur için gelenler ile buluşarak olayı gerçekleştiririz,,,

Ferhat abi acil şifalar diliyorum tabiki annelerimiz bizim herşeyimiz ve onlar için her türlü fedakarlığı hiç düşünmeden yaparız ben annemizin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum...

• Beğen
Arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için .Bizde dua ediyoruz başka bir şey yapamıyoruz zaten.pek görülen bir durum değil doktorlarda birşey bilmiyor, söyleyemiyor. süreç nasıl devam edecek neler olacak bilemiyorum sadece yaşayıp göreceğiz ama şunu biliyorum fırsat olursa kesinlikle oradayım.Destekleriniz için çok teşekkürler bu cümleleri duymak gerçekten içimi rahatlattı.

@ferhat köse

acil şifalar diliyorum :(
süreç zor demiş olsalar da, umarım olabilecek en kolay şekilde atlatırsınız ve annen en kısa sürede sağlığına kavuşur

• Beğen
@ferhat köse

Ferhat abi çok geçmiş olsun..Acil şifalar diliyoruz Allah tan hayırlısı ne ise o olsun abii...Turda seni aramızda görmek isteriz elbette ama gelemezsende mühim değil abi yerini doldurmaya çalışırız inş :) Abi eger yapabileceğimiz bişey olursa buralardayız bi telefon yeter..Kendine iyi bak abi görüşmek üzere...

• Beğen
Ferhat kardeşim, geçmiş olsun, İnşallah Annen kısa zamanda sağlığına kavuşur. Kardeşim herhangi bir şeye ihtiyacın olursa gece gündüz, saat önemli değil aramazsan hakkımı helal etmem. Abi gel de saat önemli değil. Kardeşim tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Abilerim ve arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim nefes almak için arada bir bakınıyorum foruma desteklerinizi görmek çok mutlu etti beni.jacob bilmem ne virüsü yüksek ihtimal teşhis artık iyice kesinleşiyor yapacak birşeyimiz kalmıyor gibi.Halk arasındaki deli dana hastalığı milyonda bir oluyormuş oda bizi buldu.......

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Ferhat, tekrar çok geçmiş olsun.

Enver abi, şirketten araç almayı başardık. Yani Ben, İhsan , Mustafa ve Altan ayrı araçla çanakkaleye gideceğiz. Mustafa ve Altan yeni başladıklarından dolayı Cuma akşamdan oraya gidip bir gece dinlenmek istediler. bizde onları kırmamak için o şekilde yapacağız. en başta yaptığımız anlaşma halen geçerlidir. diğer ayrıntıları yine telefonda konusuruz.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
saat 01.00 de anadolu yakada, ben beyaz evler durağında enver dostu bekleyeceğim,,,,anladığım kadarıyle nihat dostum cumadan gidecek,,,,
accuya göre yağmur yok ama akşam -2 derece,,,,,,,,,,,,,,,,,

@ferhat köse

Abi eğer yapabileceğim birşey olursa mutlaka ara ne lazım olursa halletmeye çalışırım.Tekrar çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

nihat kardeşim kendi aracı ile gidecek arkadaşlar.isteyen olursa 1 kişilik yer var araçta.kudret baba bu arada o dediğin bekleme noktasının google eath'den bi resmini falan yapıştırabilirmisin millete kolaylık olsun diye..yada dur ben halledeyim.sen belki kısaca tarif olayını falan halledersin.ben o tarafları fazla bilmem

(link)

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
(link)

haritada carrefour iç erenköy tam karşısında kozyatağı kavşağı yazıyor orda durak ben inönü caddeden geleceğim, durağın orda üst yaya geçidi var ,bu durak bostancı istikametinde, bir km sonra sağdan bostancıya inilir,,,,,

(link)b

bu yukardaki linkteki beyaz evler durağı değil koz yatağı kavşağı yazıyor inönü caddesine yakın durak orda ,,,orda üst yaya geçidi var orda olacam
haritayı yakınlaştır cadde adları çıkar,,

Geri