Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

yerimiz bitmek üzere arkadaşlar...biletler sonra karaborsaya düşer :D:D
BİLLETİNİ AYIRTAN YOLCULAR:
1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
8- özkan aydın
9- cafer adıgüzel
10-adem sönmez
11-eren tublek
12.emre gözütok

kişi başı 40 tl'dir...

son 5 bilet kaldı beyler...

iban numaram: TR610001001984576789515001
ziraat bankası şb kodu: 1984
hesap numarası 57678951

Scudo
Eskişehir ekibinin dikkatine: Eskişehirden Transporter araç kiralama kararı aldık oturma yeri 6 yada 7 kişi olan yarım citiyvan modelinden 2 günlüğüne 300 lira istiyorlar, tahmini 250 lira da araç yakacak .Bu şartlar altında kontenjan arka kısımda yerde de otururum diyen olursa(minder yada sırt çantası üstü değişmeli olarak) 8 kişi düşünüyorum .Kontenjan kayıtları başlamıştır.10 gün öncesinden parası toplanacaktır bilgilerinize yani Martın 15 i en geç para verme zamanıdır.Şu an için 2 eksik kaldı araçta yer olur sıkışmayız derseniz sayıyı arttırabiliriz.Güncel liste:
1-Ferhat Köse (Şöför)
2-Eser Sevinç (Şöför)
3-Onur Şenel
4-Mehmet Gürsoylu
5-Kader Kerem Önsay
6-Ömer Korkmaz(bir arkadaşı daha gelecek bizimle mi otobüs ile mi net belli değil duruma göre eklerim yada çıkarırım)

Yolculuk saati araç bizde olacağından muhtemelen gece yarısı 02:00 -03:00 arası olacaktır.Bisikletleri akşam 19:00 da arabayı teslim aldığımda araca yerleştiririz geceleyin ben herkesi evinin önünden toplarım :) çaylar kesinlikle şirketten değil buluşmaya geç kalandan yada arabada ekibi bekletenden :)

Not:8 kişi üzerinden 550 lira maliyet kişi başına 68 küsürat yapıyor.Kişi sayısı artarsa fiyat düşer.Bu haliyle 70 lira toplanır üstüne yolda yenilir içilir :)

arkadaşlar kudret baba'yı görenler varmı bu aralar.foruma da girmiyor.nerede olduğunu bilen koordinatlarını versin gidip bakalım olmazsa :D
aşağıda ödemesini yapan arkadaşlar nerelerde ikamet ediyor bilgi paylaşımı yapalım.hatta ceplerimizi de yazalım herkesi ararım bilgi paylaşımı için...şubat da bitti sayılır.toplanma yerlerini yavaş yavaş konuşalım artık..
@enver avcı

Ben 4.Levent'teyim. Avrupa yakasında oturanlar için Beşiktaş Barbaros heykeli önü düşünülmüş. Bana uyar.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@enver avcı

sen gezilere devam edersen enver ben gezi organizasyonlarında var olurum ben emekli oldum gezi organizasyonları topiğinden , yerel bisiklet grubunun topiğinin içinde performans topiği devam ediyor katılım en çok yeni olarak iki kişi herkezin tarzı değişik olabilir ama biliyorsun herkez performans bisikletçisi olamaz vakit lazım çalışma lazım bu iş süreklilik ister birde bu sene çok kötü bi kış yaşandı şubat ayında iki pazarı değerlendirebildik ama mesafe kısa oldu çünki güneş var ama ayazda var akşam ise bayağı soğuk uzun yola gitsek dönüşte hasta olma durumu sürat yapınca terliyorsun durduğun an üşütme,,,,kartepe olayı 20 mayısa ama 218 km toplam tabi bana yazıyor,katılım olacakmı bakalım buraya katılım olabilmesi için pedalşörlerin 160 km lik km leri 7-8 saatte en azından almaları gerekecek şu anda durum belli değil uzun etap çalışmaları için havaların makul seviyede olması gerekecek

Biz de Tekirdağ ekibi olarak 25 mart tarihinde araçlar ile Eceabat'a giderek planladığımız rotada 100+km de pedallayacağız.Daha önce bisiklet ile oraya gitme planımız vardı.Bu plan 2 gün üst üste uzun mesafeleri gidemeyecek kondüsyon ve altyapıya sahip olmayan arkadaşlarımız için iptal edildi.Malum turu pazar günü yapacağımız için bir günlük rota sıkıntı çıkarmaz belki ama 2 gün olunca 170+100=270 km pedallayıp ertesi günde çalışanlar ve öğrenciler pazartesi gününü ve takip eden birkaç günü yorgunlukla geçirmesinler diye böyle bir karar alındı.İnşallah güzel bir tur olacak.

@enver avcı

Ben bahcelievlerdeyim Enver.Ortak biernoktaolursa oraya gelirim

sevgili ferhat dostum,,,,
ben bisiklet onursal üyelikten bisiklet forum üyesi oldum ,,,,bisiklet forum üyesi olmak bence daha anlamlı , onursal kelimesi ve kolik,yeni üye gibi takıştırmaların bence bi anlamı yok,,,,,16.000 mesaj atmamın 138.000 puanım olmasınında benim için hiç bi anlamı yoktur beni herkez sahada gördü ve anladı esas kazancım bu olmuştur ayrıca bu puanlama olayı bence kalkmalı yıldız olayı insanlara burda haksızlık olmasın,,,,,falancaya bir yıldız filancaya beş yıldız insanları bölmenin anlamı yok, herkezin turu değerlidir,,,,,bisiklet forumun eski adamı olarak eski yöneticilerinide tanırdım ve bu arkadaşlar şimdi yok ama bi gerçek var forumun ilerde yeni sahipleri geldiğinde ben gene burda olacağım işin gerçeği bu ,,,evet çanakkalede görüşeceğiz hasret gidereceğiz,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ben bu tip olaylara hiç bakmıyorum bile.Sana göre çok yeni üyeyim 2 sene oldu foruma üye olalı. yeni üyeydik, kıdemli üye olduk, demirbaş olduk, onursal üye olduk biliyorsun bunlar mesaj sayısı ile otomatik yazılan cümleler. tüm forumlarda benzer uygulamalar var sanırım forum proğramlarıyla ilgili bir durum.Faydası varmı dersen ikinci el için var neden dersen ben yeni üye olduğum zaman alışverişlerimi eski üyelerde daha güvenerek yapıyordum insanın içini rahatlatıyordu ürün aldığım üyenin Onursal yada forum demirbaşı olması :) bu sene mod yardımcısı olduk moderatör olduk yönetici olduk yarın belli mi olur bizde döneriz Bf üyesi oluveririz :) ben kendimi biliyorum sen de kendini biliyorsun. iyi kötü bu forumda aktif üye olanların büyük bir kısmıyla telefonda, facebookda yada yüz yüze görüşüyorum onlar da benim kim olduğumu biliyorlar .Senide iyi kötü hepimiz tanıdık.Yönetime girdiğim günden beri kendime söylediğim tek şey kimseyle forum için veya ticari bir satış için, siyasi bir konu için kesinlikle kötü olma.Doğru bildiğin neyse onu yap ve doğru yap .O günden beri de elimden geleni yapıyorum .Çok şükür kimsenin hakkını yemedim kimseyede göz göre göre hak yedirmedim herkese eşit davrandım yakın çevreme ise 2 kat fazla dikkat ettim.Her zaman söylüyorum bu forum bisiklet üzerine Türkiyenin en güzel forumudur.Bu güzelliğini de bizler(üyeler)sayesinde alır.Bizler gideriz başka güzel insanlar gelir bu kalite hiçbir zaman düşmez.Sistem oturtulduğu zaman kişiler değişir sistemler değişmez.Lafı uzattım kusura bakma :) çoğu konuda aynı kafadayız ondandır Çanakkalede görüşmek üzere.....

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@enver avcı

Enver abi ben Esenyurttayım. Toplanma yerine sabah gelmek zor benim için ama Temden gidilirse Bahçeşehir - Esenyurt gişelerinde, e5ten gidilirse Avcılar - Haramidereden binebilirim araca.

@Eren Tublek

seni yoldan alırız eren.e-5 den gideceğiz...burger king önünden alırız seni...

@Cafer Adıgüzel

avcılar uygundur kardeşim bize.oradan alırız seni ;)

Enver abi,
Ben tuzla da oturuyorum. vakit kaybetmemek için Kudret abi ile birlikle kozyatagı carrefour önundeki otobus duraklarında olurum.

@nihat yildir

saat 06.00 da evden çıkarım nihat dostum yalnız enverin gelişine göre ben carrefour karşı istikametinde olacağım yani bostancı gidiş istikameti ,,,orda yayaların üsten geçtiği köprü var bi tane daha var ama aşağıda erenköy girişinde olmayacağım bi sonraki durakta olacağım tam ordan karşıya köprü var ordan geçtiğin zaman carrefour a gidiyorsun ben carrefour un karşısındaki durakta bekleyeceğim ,,,

@enver avcı

Enver Merhaba ben Yenikapı'da oturuyorum. Avrupa yakasında ortak bir nokta belirlersek oraya gelirim.

şişli de oturuyorum .... buluşma noktası benim için sorun değil neresi olursa gelirim nasıl olsa iki teker kara şimşek im var

avrupa yakası için buluşma noktamız beşiktaş barbaros heykeli önü arkadaşlar.bahçelievler ve avcılar yolcularını e-5 üzerinden toplarız.yenikapı ve şişli beşiktaşa gelebilir...anadolu yakası için toplanma yerinin kararı kudret baba'da.dediği gibi kozyatağı carrefour uygun gibi.avrupa yakası en geç saat 6 da beşiktaş'da olmalı..yani 6 da hareket etme amacındayız.bu yüzden lütfen kimse 6ya kadar vaktim var diyerek rahat davranmasın.6dan önce ekip hazır olursa hemen yola çıkarız.en fazla opsiyon 15 dakika arkadaşlar.araç sonra kalkar.kimse için 15 kişiyi bekletmem. bu sebeple anadolu yakasının da avrupa yakası ile kafa kafaya gidebilmesi için 5 gibi hazır olması gerekmekte buluşma yerinde.yolumuz uzun lütfen kimse laylaylom takılmasın.bisikletlerin araçlara yerleştirilmesini de düşünürseniz vaktimiz kısıtlı...yanınıza koca koca çantalar almaktan kaçının.gereksiz eşyalar ile aracları sıkıştırmayın lütfen.

kudret abi 5 de toplayabilicenmi milleti kozyatağında.aracın avrupaya geçmesi de var daha.zaman dar.yolumuz 300 km.nereden baksan 2,5-3 saat sürecek yolumuz...zaten muhtemelen anadolu yakasına ben gelicem gibi.avrupa yakası daha kalabalık.benim araç bu tarafdakileri almaz.avrupayı sinan abi toplar ben anadoluyu alırım.
kimse zamanında olamayınca ne vardı 5 dakika daha bekleseydiniz demesin lütfen.opsiyon 15 dakika.6:15 de araç yola çıkar avrupadan.en geç 6'da da (6 bile geç ama neyse) anadolu yakası gaza basar.anadolu yakası için 6 opsiyonlu saatdir.ekip zamanında veya daha erken gelirse daha çabuk çıkarız yola.tekrar belirtiyorum anadolu yakası çıkışı 5:45 geç kalan için en kötü 6'dır.6:05 de gelen evine dönmek zorunda kalır...

bu arada nihat ne yaptın cevap geldimi bankadan.çözdülermi sorunu ?

@Kudret Kurtcebe

udret abi biraz daha erken çıkman gerek.6 daçıkarsan anadolu yakası geç kalır.aracın avrupa aracını yolda yakalayıp peş peşe gitme taraftarıyım herhangi bir aksiliğe karşı..anadoluyu senin çekip çevirmen gerek.ben toplanma yerine geldiğimde milletin hazır ön tekerlerini sökmüş olmaları gerekmekte.arkada 3lü taşıyıcım olduğundan ben kendi bisikletimi asacağım.2 kişinin daha ön lastiğini sökmesine gerek yok.diğerlerinin söküp hazır olmaları gerek.biliyorsunuz servis bekletilmez beklenir :D:D

imdi ve de şimdi ben saat 05.00 de carrefour un karşısındaki durakta olurum ama anadolu yakadan geleceklerin saat 05.00 de orda olabilmesi için akşam erken yatmaları gerekecek ben alışkınım kalkarım benim buluşma noktasına varma sürem 10 dakika bile değil fatih köprüsünden geleceğin için enver carrefour u hizalaman gerekecek ,,,,,,bostancı istikameti tarafında olacan carrefour un tam yanı açık bi meydan park yerleri var ve ışıklar ve yaya köprüsü var ben yaya köprüsünün bostancı istikametindeki otobüs durağında olurum herkez bence oraya gelsin orada bisikletler hemen yüklenir anadolu istikametten çanakkale güzergahı nasıl olur onu artık sen kısa yoldan halledersin ,,,

Geri