Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

abi sana bişey olmaz.(yahu kötüye bişey olmaz anlamı doğar gibi oldu sanki :D:D ) ben akşamları ufak ufak çıkıyorum.hatta çağlayandaki şantiyemde 400 metrekarelik bir kat var bisikleti alıp her gün 40-50 tur dönsem fena olmaz.antreman gibi olmasada zorlayamayacağımızdan bacaklar çalışır iyi kötü...abi yokmu kimsede tranier falan alabileceğin.boş durma

Scudo
@enver avcı

yok malesef ,yalnız uzun zaman spd pedal kullandığım için , uzun yürüyüş sonrası bacak kaslarına bıçak saplanıyor bu da kuvveti yalnış yerden almaktan, iterek kuvveti yerden alıyorum bu da bende bacak ve bel ağrısına sebebiyet veriyor ,bu pazar bindim ne bel ağrısı ne de bacak ağrısı bana uzun yürüyüşler artık yasak ,,yürümeyi unuttuk vallahi billahi,,,

Ben bir liste güncelleyeyim sayı giderek artıyor.Eskişehir ekibi paraları biriktirin Martın 10 u biletleri alıyoruz demedi demeyin :)

turun face sayfası :(link)

İstanbul Ayağı: Enver Avcı-Kudret Kurtcebe (özel araç tuttular bilgi alabilirsiniz)
Eskişehir ayağı:Ferhat Köse

Eskişehir
1-Ferhat Köse
2-Kader Kerem
3-Onur Şenel
4-Eser Sevinç
5-Mehmet Gürsoylu
6-Ali Osman Kara
7-Abdullah Uluşerbet
8-Uğur Celil Gürkan
9-Ömer Korkmaz
10-Ömercan Dönmez
Bursa
1-Ahmet Tarık Ok
2-Egemen Tunç
3-Ramazan Bozkuş
4-Volkan Aydoğdu
5-Onur Özdemir
6-Feyza Alfatlı
7-Emine Başkır
İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
3-Nihat Yıldır -anadolu yaka
4-Serdar Bekel -anadolu yaka
5-Kudret Kurtcebe-anadolu yaka
6-Enver Avcı-pilot kaptan (araç sahibi)
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
10-Ibsnokta Mimarlik Black See
11- Eren tublek
12- Sinan bey arabası ile katılıyor (araç sahibi)
13-Semih Saygın ( kendi aracı ve imkanları ile katılıyor)
14-Metin Özen (kendi imkanları ile katılıyor)
15-Canan Çetin (kendi imkanları ile katılıyor)
16-Bahadır Atılgan
17-ÇAğatay Çimşit (kendi imkanları ile katılıyor)
18-Adem Sönmez (Enver ile araç bilgisini konuşacak)
19-Sait Özdemir (İstanbul gözüküyor faceden katılacağını belirtmiş)
İzmir
1-Selahattin Yakalı
2-Oğuzhan Orman
3-Güney Karagöz
4-Engin Atar
5-Sinan Batuk
Ankara
1-Şafak Atilla Akpına
2-Ferhat Öz
Aydın
1-Yusuf Z. Şipal
Konya
1-Muhammet Ali DOğan (Beyşehir)
2-Cengizhan Bekir Bayram
Çanakkale
1-Yiğit Bahçeli
İzmit
1-Uğur Yılmaz
2-Gonca Tutaysalgır
3-Tanju Çetiner (faceden katılacağını belirtmiş Bulunduğu il net değil Kocaeli Gibi )

Şu an 50 kişi oldu, 50 bisikletli kişiyle bir alanı ziyaret ederek toplanıp tekrar yola çıkmanın zorluğunu hepimiz biliyoruz.Bu şekilde yaklaşık 100 km yol yapılacak.En büyük güvencem katılımcıların yaş ortalaması oldukça yüksek ve bisiklet turunu bilen insanlardan oluşması.inşallah alnımızın akıyla bu turdan çıkacağız.Bekle Çanakkale biz geliyoruz :)

@ferhat köse

Herkese günaydın.

Ferhat benim 3 arkadaşım daha katılacak. Onlarıda listeye ekler misin. ( etti sana 53 :) )
Altan Alyanak
ihsan Vanlı
Mustafa Olgun

Bu arada katılımcı sayısı hakkında oranın jandarmasına bilgi verilmesi gerekebilir.

Ferhat bey
Biz 25 Mart sabahı 18 mart grubunun düzenlediği etkinliğe katılacağız. İstanbuldan cumartesi yola çıkıyoruz.Listede gözüküyoruz.Düzeltmeyi yaparsanız memnun oluruz.Sevgiler saygılar.Semih Saygın,Canan çetin,Metin Özen.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Kudret Kurtcebe

Kudret abim o ilk başlarda bana da oluyordu sele üstünde çok zaman geçirdikden sonra bacaklar koşmayı unutuyor nerdeyse :) Bir ara arkadaşla koşalım dediydik 2 dk sonra bacaklara acayip kramplar girdi.Neyse Allatan şimdi koşuyu da bisikleti de eşit tempoda götürüyorum hiç sıkıntı yok bence sende öyle yap yürüdükce alışıyor insan yürümekten vazgeçilirmi ya :)

@Mehmet_Gürsoylu

spd de mehmet biliyorsun çekerek gitme olayı tabi uzun zaman kullanılınca kaslar ona göre şekil aldı kuvveti yerden alırız, koşarız ve yürüme yaparız dediğin çok doğru, koşma ve bisiklet aynı anda birlikte yapılarak ve buna kapalı salonlarda yüzme olayıda eklenince triatloncu olunmaya doğru gidilirde acaip meşakkatli iş bu,
evet şimdi yürümeye yeniden başlayacağım kısa mesafe yaptım bu gün, 10 km yürüyüş bana şimdi ters gelecek yavaş yavaş km leri arttıracağımda bu kış aylarında ,ama varmı bisikletten alınan haz,,,,bambaşka bi duygu sele üstü,,,,

BİLLETİNİ AYIRTAN YOLCULAR:
1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
8- özkan aydın
9- cafer adıgüzel
10-adem sönmez

kişi başı 40 tl'dir...

son 7 bilet kaldı beyler...

iban numaram: TR610001001984576789515001
ziraat bankası şb kodu: 1984
hesap numarası 57678951

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@semih59

Bugün giremedim nete şimdi yeni mesajları okuyayım akşam hallederim.Teşekkürler bilgilendirme için.....

• Beğen
Tepkiler: semih59
@nihat yildir

Merhaba Nihat ekliyorum birazdan yeni listeyi.Bölge jandarma ve kaymakamlık ile 18 Mart bisiklet grubu kurucusu Murat Varol hocam konuşmuş onlar 25 Martta yapacaklar büyük turu, bizim içinde 24 Mart olarak konuşmuş.Ayrıca bölge jandarma karakolu ile bende konuştum her türlü yardımcı olacağını söyledi.Tura bir hafta kala tekrar arayıp detayları vereceğim.

Güncel liste

turun face sayfası :(link)

İstanbul Ayağı: Enver Avcı-Kudret Kurtcebe (özel araç tuttular bilgi alabilirsiniz)
Eskişehir ayağı:Ferhat Köse

Eskişehir
1-Ferhat Köse
2-Kader Kerem
3-Onur Şenel
4-Eser Sevinç
5-Mehmet Gürsoylu
6-Ali Osman Kara
7-Abdullah Uluşerbet
8-Uğur Celil Gürkan
9-Ömer Korkmaz
10-Ömercan Dönmez
Bursa
1-Ahmet Tarık Ok
2-Egemen Tunç
3-Ramazan Bozkuş
4-Volkan Aydoğdu
5-Onur Özdemir
6-Feyza Alfatlı
7-Emine Başkır
İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
3-Nihat Yıldır -anadolu yaka
4-Serdar Bekel -anadolu yaka
5-Kudret Kurtcebe-anadolu yaka
6-Enver Avcı-pilot kaptan (araç sahibi)
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
10-Ibsnokta Mimarlik Black See
11- Eren tublek
12- Sinan bey arabası ile katılıyor (araç sahibi)
13-Altan Alyanak
14-ihsan Vanlı
15-Mustafa Olgun
16-Bahadır Atılgan
17-ÇAğatay Çimşit (kendi imkanları ile katılıyor)
18-Adem Sönmez (Enver ile araç bilgisini konuşacak)
19-Sait Özdemir (İstanbul gözüküyor faceden katılacağını belirtmiş)
İzmir
1-Selahattin Yakalı
2-Oğuzhan Orman
3-Güney Karagöz
4-Engin Atar
5-Sinan Batuk
Ankara
1-Şafak Atilla Akpına
2-Ferhat Öz
Aydın
1-Yusuf Z. Şipal
Konya
1-Muhammet Ali DOğan (Beyşehir)
2-Cengizhan Bekir Bayram
Çanakkale
1-Yiğit Bahçeli
İzmit
1-Uğur Yılmaz
2-Gonca Tutaysalgır
3-Tanju Çetiner (faceden katılacağını belirtmiş Bulunduğu il net değil Kocaeli Gibi )

3 arkadaşımız ayrıldı yerine 3 arkadaşımız girdi sayı aynı :)

18 Mart bisiklet grubu 25 Marttaki turun rotasını yayınlamışlar anlatım gayet güzel fotoğraflarla da desteklenmiş aşağı yukarı aynı rotayı yapacağız incelemek isteyenler için link aşağıdadır.....

(18 Mart grubu kurucusu Murat Varol abimiz bu paylaşımı izin almadan yayınladığım için rahatsızlığını belirtmiştir bu yüzden link kaldırılmıştır.....)

@Eren Tublek

:D:D pardon ya....belki farketmezsinde senin parayı yerim diye düşündüm ama kısmet işte :D:D :p
BİLLETİNİ AYIRTAN YOLCULAR:
1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
8- özkan aydın
9- cafer adıgüzel
10-adem sönmez
11-eren tublek

kişi başı 40 tl'dir...

son 6 bilet kaldı beyler...

iban numaram: TR610001001984576789515001
ziraat bankası şb kodu: 1984
hesap numarası 57678951

önceki mesajlarımı okudun herhalde.kudret babaya teklif ettim bunu zaten alıp kaçalım diye :D:D kısmet olmadı işte..

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
@enver avcı

aney kötü yakalandık,:D ,,,,,,şaka bi yana bu çanakkale çok renkli olacak ,en azından ben kaç zamandır gitmediğim yerleri göreceğim ,inşallah hava bizi üzmez , parkur tahminimce stabilize ve asfalt olursa yaşadım gitti malum artık sert zeminlere giremiyorum ,,,,,

kudret abi yakalandık be.paraları alıp kaçacaktık olmadı :D hesapda 280 lira toplandı.adem dostumuza yanlış iban numarası verdiğinden onun ödemesi hesaba geçmedi ama hata bende olduğundan transfer düzeltilemezse onun bileti benden.hatamızın ceremesini çekerim.sen bizdensin zaten.bitek özkan abi kaldı son listede biletini almayan.oda dediği dediktir.sen yaz gelmesemde veririm dedi.huyunu da bildiğimden bileti ayrılmıştır.son 6 kişi.ama bana öyle geliyorki biz bu sayıların üzerine çıkarız...bu durumda 3. aracı devreye sokarız.kapalı kasa ford transit.hoplaya zıplaya gideriz.dediğin gibi hava güzel olursa süper olur ama hava ufak tepek serpinti ve soğuk olması dışında fırtına gibi sağlam bir sertlikte olursa önerim gidelim ama bisikletleri almayalım.oraya gitmek bile yeter.ciddi koşullarda kimseyi zora sokmak istemeyiz sanırım.ferhat dostum ne der bilmiyorum tabi.tur onun.illa hava farketmez derse karar onun.birçok kişi de bilir bana her yol uyar.kar çamur demem ben.her şartda basarım pedala...

@enver avcı

valla bu sene bi garip dünya ısınıyor derken birden mini buzul çağına girildi,sinan hocamın kendi işi olduğu için bi durum olursa gelmeyebilir , tabi 24 martta onun durumu belli olmayabilir ekmek parası bu,2 araç devreye girme ve son ana doğru 3 araç devreye girme olayı martın 15 inden sonra kesinlik kazanır,şimdi bana mantıklı geldi, hava çok sert olmaz bu günler gibi ama aşırı sağnak olursa bu gerçekten zevksiz olur benim için ,b plan hazır olsun bence o da dediğin gibi bisikletsiz gideriz sivil gideriz ,,,,

@enver avcı

Enver gelmeniz yeterli ne diyebilirim içini serin tut :) hava şartlarından oluşacak aksiliklere boynumuz kıldan ince benim tahminim de hava o kadar sert olmaz gibime geliyor havada yağacak birşey kalmadı 1 aydır iniyor aşağı :) içimizi hoş tutalım kısmette ne varsa onu yaşarız......

Geri