Scudo Sports

18 Kasım 2012; İstanbul Çiftalan Bisiklet Turu (Toplam 75 km)

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
18 Kasım 2012; İstanbul Çiftalan Bisiklet Turu (Toplam 75 km)

Buluşma Noktası: Beşiktaş vapur İskelesi
Buluşma Saati: 07:00

Hareket 07 30'da

R O T A M I Z
Arkadaşlar Beşiktaş vapur iskelesi önünde 07:00'da toplanıp 07:30'da hareket edeceğiz. Barbaros yokuşunu çıktıktan sonra Safir'in önünden düz devam edip Hacıosman'a çıkıyoruz daha sonra Belgrad'ın içinden Neşet suyuna iniyoruz. Buradaki mükemmel parkuru gezdikten sonra Neşet suyuna dönüp orman içerisinden inişli çıkışlı devam ediyoruz. Kemerburgaz çıkışından çıktıktan
sonra Çiftalan Köyüne varıyoruz. Burada çay kahve içip sohbetler ediyoruz. :) Daha sonra köyün arka kısmında bulunan mükemmel parkura giriş yapıyoruz. Doğa içerisinde bisiklet sürüşümüzü yaptıktan sonra aynı rota üzerinden dönüşümüzü yapıyoruz.

Gelirken yanınızda
Yedek Lastik-Yama Takımı-Alyan Takımı getiriniz.

Düzenleyen: (link)
(link)

Scudo
@orhan0911

Herhangi bir zorunluluk yok...

kadıköyden beşiktaşa pazar günü en erken vapur, 07:15de. varış saati 07:35 diye gözüküyor. hareket saatini 07:45-08:00 arası yaparsanız anadolu yakadan da katılım olabilir.

bencede hakeret 7:45-8:00 arası olursa daha ıyı olabılır,

@Murat Ekmekçi

Aynı şekilde... eğer hareket saati 08:00 olursa ben Maltepe'den gelmeye hazırım sevgili arkadaşlar...
Bu hususu dikkate alırsanız çok sevinirim...

Ayrıca o gün yağmurlu görünüyor.
Lütfen geri dönüş yapalım...

Maltepeden beraber çıkabiliriz hatta bir arkadaş daha gelebilir tabi hareket saatlerini 8e aldıklarını varsayarak konuşuyorum

Saatle ilgili düzenleme yapılmıştır...

Merhaba bende kadıköyden katılmak istiyorum 7:15 vapuru ile fakat hava nasıl olucak yağmurlu olsada gidilecek mi?

@Murat Ekmekçi

dışarısı çok soğuk aksi gibi kadiköye gidip termal içlikte alamadım bu hafta onlar olsa bir nebze rahat olurdu ama rüzgar bana ters bu haftayı boş geçirmek istemiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum soğuk herşeyi etkiliyor bir günde üşütüp bir hafta bunla boğuşmakta var işin içinde :(

Geri