Scudo Sports

18 ekim doğan tepe trek-in

@Kaşif

saat 05.27 son durum

katılım delileri
1-apaçi tepelerin kudusu geronimonun dostu :boese157: :boese157: :boese157: ben dinlemez
2-ninja şevket :boese157: :boese157: :boese157: ???????? bilmiyik
3-sado-stand by:boese157: :boese157: :boese157: kings of metal coming to town
4-tolga :boese157: :boese157: :boese157: pentegram dinleyecek
5-porter3434:boese157: :boese157: :boese157: manovar dinleyecek
6- gökhan :boese157: :boese157: :boese157: gökan sevdiğim hatunu dinleyecek loreena mc kennitt ben de çok severim kendisini
7- kemal :boese157: :boese157: :boese157:
8-ersin:boese157: :boese157: :boese157:

Scudo
dışarda sağnak var. seyrantepeden kadıköye sırılsıklam oluruz.
ben de gelemiyorum. kusura bakmayın.

Arkadaşlar kusura bakmayın ben katılamadım. İnşallah sizler gitmişsinizdir. Nasıl olduysa bu sabahki yağmur cesaretimi kırdı.

5 kişi gittik.2 kişi geldik.:)
Doğu ekspresinin 23:30 gibi geleceğini öğrenince Otobüs ile dönmeye karar verdik.

bi tepeyi daha aldık.30 km gidiş yolunun yaklaşık 24 km'si tırmanış ve bunun da 18 km'si offroad.( Mıcır-çamur-gevşek zemin)

Geri kalan detayları Sayın Kudu Bey vercektir.

Kemal fotolar...

@porter3434

evet detaylar
şimdi geldim bu ne ağbi saat 2 be 11,25 de tren geldi saat 2 de evdeyim turda yorulmadık bu tren saatleri beni gerdi artık uzun bir ara tren yok artık
ne hocam bu
neyse tepe alındı ön taraftan kayalık tırmanma biçiminde olan bir tepe sağ taraftan girildi oldukça kötü bir zeminden tepenin arkasından malesef bisiklet yolu yok sol taraftan google earth den baktım ordanda yol yok evren kazma küreklerle gidelim bir gün tepeye yol açalım arkadan :D :D :D :D :D :D
bu arada şevketin diş ağrısı tuttu trende sado uyukladı bol bol neyse
haftaya kartepe suya düştü saatler malesef değişmeyecekmiş kondüktör bu gün bana öyle dedi yalnız o yayla güzeldi kemal iyiydi herkes iyiydi
evet bir tur daha bitti evren artık yeraltına giriyorum anladın durumu

Yokuş fatihleri işbaşında...Bir tepe daha fethedilmiş....:p Kutlarım..

Haftaya yapacağınız turu ,tren saatleri nedeniyle iptal etmene şaşırdım...
Haftaya gidecekler listesindeki arkadaşların bu iptalden haberleri yok sanırım..
Belki herşeye rağmen gitmek isteyeceklerdir..25 Ekimi sabırsızlıkla bekleyenler olduğunu sanıyorum..
Hava da önümüzdeki hafta sonu pek güzel olacakmış...:D
Bence bi daha düşün arkadaşım...

.
.

@naz34

sibel dostum katılımda bulunan arkadaşların genede fikirlerini alacağım şöyleki dönüşte tren arifiyeye 11.35 de gelecek karşıdan gelecek arkadaşlar ertesi gün işlerine gidemiyecekler kalkamıyacaklar nedeni saat 02.00 de haydarpaşada olacaklar ve onların evlerine varması 03.00 ü bulur bu durumda pazartesi hiçbirinin işe gitmemesi gerekiyor tren saatlerinin böyle olmasının nedeni karayollarının yapımı var o bölgede kondüktörün bana söylediği
şimdi saat 08.00 de tren haydarpaşadan kalkıyordu saat 09.15 e alınınca iş kötü oldu bu önümüzdeki hafta yine haydarpaşaya gideceğim durumu kontrol için yalnız bu gün amirlikten öğrendiğim durum iç açıcı değil doğu ekspresi artık sabah haydarpaşadan 09.15 de kalkacak ve akşam saat 11.30 da arifiyede olacak durum bu

Anladım....:rolleyes:
O zaman Kartepe turu başka bahara kaldı desene...:p

Arkadaşlara durumu ileteceksin biliyorum..
Belki başka bir alternatif tur düşünülür..

Yol yorgunusun..İyi geceler..
Görüşmek üzere..........................
.
.

öncelikle katılamadığım için kudu abiden özür diliyorum. fakat hayırlısı olmuş diyebilirim.sabah uyanamadım, gökhanın telefonuyla saat 8 e doğru uyandım. sağnak bir yağmur vardı, nem ter ve tepe rüzgarı birde trende giderken terin soğuması gibi etkenleri düşünüp hasta olmaktan korktum açıkçası... Anlayışınıza sığınıyorum.. Daha sonra forumu kontrol edip yakın civarlara tur varmı diye baktım. mertin turu varmış, onu aradım 10 da Barbarostan hareket dedi, ona katıldım... İnşallah artık bahara devam kudu abi bu zorlu turlara... Bende darub için kış uykusuna çekiliyorum.. Saygılarımla...

Doğantepe katılımcılarını tek tek tebrik ediyorum, anlaşıldığı kadarıyla oldukça zorlu geçen bir tur olmuş ve başarıyla üstesinden gelinmiş. Helal olsun diyorum.

Kudret Abi haftaya kartepe turunun iptal olması iyi olmamış be abi. Ertesi gün iş olması ve saatler yüzündense cumartesi düşünülebilir. Arkadaşların da belirttiği gibi o turu sabırsızlıkla bekleyenler olabilir, böyle birden iptal... Hem c.tesi olursa bende kesin dahilim. Pazar katılamayacağımdan hayıflanıp duruyordum ama c.tesi güzel bir gün:D

Tekrar değerlendirilebilir diyorum. Tekrar geçmiş olsun tebrikler, selamlar...

@fatih71

değerlendirme cumartesiye kaydırılabilinir evet baştan planlama yapayım anlaşıldı

Arkadaşlar Doğantepe'yi fethetmenize çok sevindim. Keşke bende gelseydim. Neyse bir dahaki sefere.... Bu arada haftaya Cumartesi günü kartepe'yi benim açımdan 3. kez fethetmek çok güzel olur. Bu konuyu masaya yatırıp sonuca bağlayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
evet 7 aydır sürdürdüğüm grup turları 1 kasımdan itibaren tamamlanmıştır amacım bundan sonra ferdi turlara yönelerek az katılımlı turlara hazırlanmaktır
temcit pilavı gibi insanları aynı yerlere götürmek amacım değildir sonuçta keşfedilmemiş yerler bir yerlerde vardır nitekim bir mağara keşfettim bile
oraya girmeyi düşünüyorum tabi bir el feneri olacak
bu gizemli olayı bir kaç arkadaşımla yaşayabilirim
yeni olanı aramak derdim
bu 25 ekimde mert arsanla birlikte düzenledimiz kartepe turu mert dostumun başka bir gezi düzenlemesi nedeniyle ertelenmiştir bu pazar süpriz bir tur olacak az katılımlı bir yerlere fena halde çıkacağız

Keşfedelim mağarayı bende super büyüklükte bir fener var.

Ayaklarınıza saglik babalar, Allah saglikda sizin gibi dostlarımı ayırmasın... Umarım en yakın surede aranızda olurum.

Fotolar için sabırsızlanıyorum

• Beğen
Tepkiler: sado
@sado

telepatimi aldın sana gönderdim hemen aldın alıcıların bayağı kuvvetli sado

Teknik bir aksaklık nedeniyle fotolar upload edilemedi.
Yarına kaldı artık

Sonunda fotoları ekledim şehiriçi bölümüne:D
Çok uğraştım dolayısıyla yeni konu başlığı açtım :rolleyes:
Eskiden daha hızlı upload ediyordum şimdi ne olduysa saatler sürdü

Geri