Scudo Sports

18 ekim doğan tepe trek-in

@porter3434

evren bir günde 270 km giden kıdemli general olarak yarın özel bir konuşma yapabilirsin tur başlamadan önce anladın durumu

Scudo
@kudu

ne haddimize paşam.sen dururken bize düşmez.:D :D :D

Hava şartları belirsiz.Rota belli belirsiz.Yol durumu tamamen muamma.Bi tek rakım belli 1470 m. civarı....

Kanımca Kartepe'den çetin olacaktır.Ciddi kondüsyon gerektirebilir.Çıkın ve su olayına aman dikkat derim.Ayrıca yol üzerinde fazla medeniyet ile karşılaşacağımızı zannetmiyorum....

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@porter3434

işte adamım benim bu tam doğru teşhis uygarlık yok bakkal yok market yok kartepede hiç olmazsa sağda solda büfeler vardı burda oda yok yemekleri önceden yiyen aç kalıcak zirvede

Ali Fuat Paşa'dan çıktıktan yaklaşık 6,5 km sonra Anayoldan ayrılıyoruz.Ne varsa bu anayol üzerinde olacaktır.Sapaktan sonra birdaha zirveye gidip dönene kadar herhangi bakkal-market vs. olacağını zannetmiyorum.Ali fuat paşa son takviye noktası diyebiliriz sanırım.

@sado

sado sularımızı yemeklerimizi dikkatli kullanacağız sado sırt çantası uygun olur derim

walla tek isteğim o tepeye ulaştığımızda havanın açık olması.Kartepe gibi 3 metre görüş mesafesi olursa tadına varamıyabiliriz.:mad: :mad: :mad:

• Beğen
Tepkiler: sado
@porter3434

boşver boşver sisler bulutlar arasında cinler periler olur

:D :D :D :D :D :D :D :D

@kudu

Yok baba sırt çantası hatasına ilk kartepe turunda düştüm bir daha işim olmaz kolay kolay:D
Bu arada 14-15 kasım downhill mtb yarışına gitmek istiyorum ben Kartepe'ye:rolleyes:
Foto. mak. pillerini şarj ediyorum yarın getiricem mutlaka

• Beğen
@sado

bel çantasına sıkış tepiş sığdıracaksın herşeyi ona göre derim

alooooooooooooo
millet ben yatıyom elveda dostlar evren bana telefon et dedüm sana
hadi görüşek artıkın yarın

@kudu

Hep öyle yapıyorum zaten:D
Bisikletçi dükkanı gibi bel çantası.

ben yatttttttttttttttttttttttttımmmmmmmmmmmmm
elvedaaaaaaaaaaaaaaa

Size kolay gelsin ,

Valla bi hastalandım ,2 gün önce hiç halim yok 18 saat yatıyorum ,

İyi turlar

• Beğen
Tepkiler: sado
Geçmiş olsun Volki. Arkadaşlar yarın hava bu şekilde devam ederse gelemeyebilirim. gelemezsem sizlere iyi pedallamalar diliyorum.

• Beğen
bende yatar abiler...kardeşler... tüm hazırlıklarım tamam... yarın görüşmek üzere.

Geri