Scudo Sports

" 18 - 19 Nisan " Şile Rampa......Ekşııın (:

@sports-man

kaptan mert
dikkatli ol karanlıklara kalacaksın artı belkide tek gideceksin çok dikkatli ol rampaları çok ağır tempoyla çık karanlığa yüzde yüz kalacaksın aklım sende kalacak bu yorgun vücut belli olmaz cumartesiye seni yakalar
ben yufka yürekli bir adamım galba geleceğim hadi gene yırttın
ikimizden başkası gitmez ışık olarak bir adet kafa lambam var
dönüşte büyük olasılık orman yollarında karanlığa kalırız önemli değil en zor koşullarda kapı dağına gitmedik mi hemde kışın ortasın da kar yağarken
yalnız burada kapı dağıdan farklı rampalar var göreceksin
artı sabah saat 05.00 de bostancı vapur iskelesinde buluşup
tuzlaya topuklarız bir adet yolu bilen adama ihtiyacın olacak oda benden başkası olamaz
robocop
arka takım kaptanı
pedal sesi bisiklet topluluğu

Scudo
benim kafam karıştı birşey anlamadım şimdi cumartesi 1 günde şile olacak galiba ayrıntıolar verilecektir her halde....

• Beğen
Tepkiler: sports-man
aytekin babo
şimdi mertle bostancıda 05.00 da buluşacağız
bostancı -tuzla-sabancı üniversitesi
göçbeyli-oruçoğlu-ulupetit-erenler- ahmetli-şile
dönüş aynı güzergah kaptan merte 220 yazar
bana 206 yazar km ler kesin doğrudur
eğer yorulma hissedersek tuzladan trene dönüşte bineriz ben erenköyde
kaptan mert haydarpaşada iner ordan acıbademe gider
sana tahminim geldiğin yeri tahmini hesaplarsak 250 km ye yakında sana
yazar
robocop

o yolda gece karanlığına kalmak bana pek iç açıcı gelmedi.
tamam trafik yok ama orman yolu, hiç ışıklandırma yok ve ormanın içinden geçilecek.

gidecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
gidişinizi tuzladan sonrasını 5 saatten fazla tutarsanız işiniz zor derim.

selamlar.

• Beğen
kaptan mert
sana yazı yazdıktan sonra bir baktım tufan da foruma
jübile turu yazmış ben derimki bu turu değerlendirelim nede olsa bizim turlarımızda tufan baba emek verdi onu bu jübilede yalnız bırakmayalım derim
robocop

Açık ve net olarak kaptan Mert arkadaşıma bu hafta sonu yapmayı düsündüğü tura Kudret abiyi gotürmemesini hatta yapabiliyor ise iptal etmesi gerektiğini söylüyorum. İptal edemiyor ise kendiside bir keşif turu için bir gününü buna ayırmalı. Bu tura katılmayı yine isteyen Robocop a bakma sen. Heyecan arıyor. Yufka yüreklilikle olmaz böyle bir aktivite. Hele hele 4 gün içinde iki kere boyle bir tur herkes için fazla.

2 Mayıs a kadar Kudret abiye bu yol yasak.

Yemek yemeli ve bu konuda çok hassas davranmalı. Kendisini toplaması için zaman ihtiyacı var. Kapıdağ yarım adasındaki rampalardan zor bu rampalar ve yol.( Kudret abi görüş belirtmiştir.) Rampaların dik olması ve arka arkaya gelmesi ve bunun bir kaç kere olması ... Tabiki ayrı zorluk. Kudret abinin boyle bir yola bir daha girmesi ..çok sakıncalı.

Bu yapmış olduğumuz Şile turundan sonra üç günde ben bile kendine gelemem. Kaldı ki ki suan evde dökük bir vaziyetteyim.

Ben ve bizler Tufan, Mert orada idik. Herseyiyle her anı birlikte yasadık. Kudret abinin o yolu dort gün içinde iki kere almasını hiç birimizin tasvip edeceğini sanmıyorum. Tura herhangi bir iptal olmadan çıkılıyor ise Kudret Abi ( Robocop ) hiç istisnai kaide olmadan götürülmemelidir.Kaptan Mert bu konuda çok hassas olmalı. Hassas hafif bir kelime çok net bir tavır ortaya koymalıdır.

Bu tur katılımcı sayısı nedeni ile bu hafta sonu olmayadabilir yada yukardı yazığım gibi yapılabilir ise yapılmalıdır. Kadıköyden bu tura baslamak ve şileye bu güzergahtan gidip gelmek 16 saat molaları ile birlikte sürecektir.

Kaptan Mert in her konuda ne kadar ihtiyatlı ve tedbirli davarnadığını, grup disiplini ile çok makul sürelerde katılımcıları yormadan tur düzenlediğini herkes biliyor. Ama bu yol Mert kaptan için dahi kendi grup disiplini ve kurallarını kırması gereken bir yoldur. Bİr günde yapmak için gerekli olan budur.

Kudret abi .. dinlecek.. ve... dinlendirilmelidir.

Fikirlerimi açık ve net bir şeklide yazdım.

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

kudret abimin trende dönerken ''dizime bıçak saplandığını hissettim'' dediğini gün gibi hatırlıyorum.
ve şile parkuru bu güne kadar pedal bastığım en zorlu parkurdu.
kudret abimin en azından 1-2 hafta şileyi unutması fikrine bende katılıyorum.
kendini sakatlama olasılığı çok büyük.
dün gece nasıl uyumuşum sabaha kadar nasıl deliksiz uyumuşum ben bile anlamadım.
evdekiler 12-13 saat uyudun dediler:D ve vücudumda halaa büyük yorgunluk hissi var.

• Beğen
:bilmiom: uleeeeeeeeeeeee
dogri diyosunuz boynum kıldan incedir ne edek ikinci bir emre kadar 2 mayısa kadar bu yolu kendime yasakladım arkideşler
evetttttttttttttttttttttttttt
haklısınız

Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlar...

Ben sizlere parkurun ne kadar zor olduğunu söylerken bunu kastetmiştim:rolleyes: kıymetli fikirleriniz ve önerileriniz benim için her zaman değerlidir sewgili arkadaşlarım:) Bu nedenle ÖNERİLERİNİZ doğrultusunda 2 Mayıs da bu turu birlikte yapmak ve 3 Mayıs Gezimizi iptal etmek şeklinde ertelenmiştir;)

Bu " Pazar " Mahmut Şevket Paşa...Döner + Rampa Ekşııın beaa:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: marule
@sports-man

Mert Kaptan, turu iptal etmen çok yerinde oldu. Tarihleri benim için değiştirdiğinden ben ağzımı açmadım, sen gidicez deseydin seninle gelmeye hazırdım ama Kudret abi gerçekten dinlense iyi olur. 2miz gitsek Bıçkıdereden geri dönerdik, çünkü ancak zaman yeterdi karanlığa kalmamak için. O dağ başlarında karanlık çok kötü olur zira ne aydıntlama var ne de bir insan.

Sonuç olarak çok yerinde bir karar vererek kaptan olduğunu gösterdin diyorum. Kapıdağında zaten birlikteyiz, ayarlayabilirsem 2 mayısta da gelmek isterim. Bakalım zaman gösterecek.

• Beğen
Geri