Scudo Sports

" 18 - 19 Nisan " Şile Rampa......Ekşııın (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir Gezi olmasi dileklerim ile......Bu Gezimiz uzun yol,dayaniklilik gerektiren,performansina guvenen pedalseverler icin :)

Bulusma Yeri : Bostanci vapur iskelesi onu

Bulusma Saati : 07:00

Suru Hizi : Yol oldukca rampali,dayaniklilik ve performans gerektirdigi icin,uzun yol tecrubesi olan,performansli,yol ve yolculuk disiplinine uyan pedalseverler ile uyum icinde pedal basilacaktir.

Toplam Km : Gidis - Donus 300 km civari

Parkur : Bostanci - Sile

Program : Bostanci bulusma noktamizdan,yolumuz oldukca uzun ve rampali oldugu icin 07:00 pedala basliyoruzz.Güzergahimiz sirasi ile Sabanci Universitesi yol istikameti-Formula 1 Pisti-Gocbeyli-Orucoglu Koyu-Ulupelit-Erenler Koyu-Ahmetli Koyu devamla,Eski Istanbul Sile yoluna baglanarak,kavsaktan Uskudar Cad. takiben bol rampali-zorlu surus sonrasi Sile'ye ulasiyoruz.O aksam orada 1 pansiyonda kalarak,sabah 06:00 kalkiyoruz.Kahvalti luppletttmece:D faslindan sonra,pazar trafiginden minimum duzeyde etkilenmek icin ayni istikametten geri donuyoruzzz:cheer:

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan,performansina guvenen..........Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) ......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Not : Tum Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takilmasi ONEMLE belirtilir.
Hava raporu yaklasan tarihlerde guncellenecektir.(yagmurluk,ic lastik,on ve arka aydinlaticilar)
gerekli onlemleri almaniz faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1-Mert (sports-man),Kudret (Robocop arka takım kaptanı)
2-marule
3-....?

• Beğen
Tepkiler: placan
biz ultra rampaları tararız :000002158 :000002158 :000002158
bana tam 202 km ye patlayacak bu tur vay be derim allah derim
tüccarbaşı- şile toplam 202 km
döverim 202 km yi :violent-s :violent-s :violent-s :violent-s
robocop :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

not
kaptan mert bence bu yol kemik turu yolu olmalı
yani tekrarlanmalı temden gitmek kolay esas olay burda
pasoooooooooooooooooooooooooooo
rampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@sports-man

Ben o tarihlerde katılamıyorum malesef, çok çok çok isterdim ama sınavlarım dolayısı ile şu 2 haftasonu ineklemek zorundayım. oysa ki tam da benim kafamdaki plan, off offf:( Nisan 17si 18i gibi yapalım en önde ben giderim valla :)

@marule

üzülme mert dostum bu tur kemikleşecek
senle bir günde gidip geleceğiz
büyük olasılıkla ben gece yarısı yarım gibi evde olurum
denemeye değer bu bir adrenalin
robocop

mart nisan ayı benim yoğun ayım ama fırsat bulucam heralde bu tur için yalnız yol bisikleti ile olabilirmi acaba yollar müsaitmi

@Ali Emre Akcan

belli bir yere kadar müsait, ancak göçbeyli köyünden-eski şile yoluna kadar yol stabilize daha doğrusu mıcır üstüne zift dökmüşler, zift çökmüş taşlar üstte kalmış. MTBnin bile tekerini patlattı bu taşlar. Orayı yol bisikleti ile geçmek zor olur. Eski şile yolundan sonrası hakkında bir fikrim yok ama asfalt gibi görünüyordu.

@kudu

Sen ön ve arka aydınlatıcı aldınmı robocop:) 1 gün orada kalıp ölee döneliim diyen sensiiin bana beaa:D istersen kalmayıp döneliim;) tehlikeli gece yolculuğu iyi adrenalin yaparrr:cheer:

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sports-man

valla bana hepsi uyar
ön farı ve arka spotu alırım istersen bir günde gider gelirizde ama başka zaman
yaparız birde öyle yazılmadı butur konaklamalı dendi şimdi mert arkadaş hafta içine düşünüyor çanakkale turuna göre haber verecek onunla bir çarşamba günü (nisan ayı içersinde) bir günde gidip geleceğiz hesapladım tam 01.00 de evdeyim tam tamına 25 saat sele üstünde vay anasını

not
ama gidelim bir günde yapalım dersen
eyvallah derim valla gidelim bence tam adrenalin

@kudu

seeeen yine de ön farı ve arka spotu al dostuum;) nooolmazzz noolmazzzzzzzzz yaniiiii:D

@sports-man

evet anlaşıldı bir günde gidip geleceğiz bence en iyisi

@kudu

kudret abi, ben o turu iptal ettim kendi içimde. Sebebini de hemen söyliyeyim. Sizinle kapıdağına gelebilmek için :) şimdi gidip adımı yazıcam o listeye. Biz seninle Nisan 15te gidelim Robocop. Eğer aşağıda yazdıklarım gerçek olursa tüm yolu önceden keşfetmiş olucaz, yok eğer olmazsa kendi rekorumuzu denemiş olucaz :)

Bu tur içinde söyleyeceğim bir kaç bişey var Mert Kaptan'a:

Ya şu turu Nisan 18-19da yapma imkanımız yok mu, inanın çok gelmek istiyorum ama şu 2 hafta sonu hiç vaktim yok. Gece düşündüm taşındım, dedim ki ben bi rica edim de vicdanım rahat olsun Bu cumaya veya pazara kadar konuda bir oylama yapılsa, gelecekler hangi tarih uygunsa onu seçse, pazartesi de kesin tarih belli olsa olmaz mı?

Kapıdağın'a da bir hafta sonra gidilicekmiş, böylece 2 hafta üst üste uzun mesafe yapmış oluruz, bisiklete doyarız diye düşünüyorum.

Not:Bunlar sadece bir öneridir, dediğim gibi aklımda kalacağına bir sorayım dedim. Şile olmazsa artık Kapıdağı Turunda beraber pedallarız.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@marule

ben herkese eyvallah derim yeteki beni fişekleyin
15 nisanda beraber bir günde gitmece 25 saat sele üstündeyim
iyi
artı kaptan mert ok derse 12 nisanda bir günde gider gelirim şileye

@kudu

Ya abi nereye kavuşacaksınız ,

Şöyle bi tabiata bakarak bi gezi düşün :D

Sadece önüne bakarak hiç olurmu,

Şöyle yeşilin tonlarını ,kuşların sesinide dinle yolda,

Bir mola ver ! yap sucuğunu ! iç çayını

ohh be

:D

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@volkii

dediklerini yaptık mertle çeşme yanında bir güzel muz yedik (bak robocop -marule gezi resimleri)
şimdi 15 inde çarşamba günü bir günde gideceğiz mertle(marule dostumla)
kaptan mertle konaklamalı olacak herhalde ama derseki kesin olarak tamam aynı yoldan dönelim bana uyar yalnız şu bir gerçekki gerek kaptan mertten ve diğer arkadaşımın ismide mertten başka bu yolu bir günde düşünecek herhalde az kişi çıkar
yol çok uzun ve rampalı

@marule

Mertcim öyle içten yazmışsın ki:) içinde ki o çoşkuyu,isteği görebiliyoruum,teklifini reddetmek içimden gelmiooo:):) Sana söz veriyorum,bu hafta sonu hava güzel olsun,Belgrat Bisiklet Şenliği ni çoşku ile kazasız kutlayalım.12 Nisan Mahmut Şevket Paşa dönerrrrrrr....Ekşııın:D ve 18-19 Nisan Şile Rampa....Ekşııın:D olarak tarihleri değiştiriceem dostuum;)

• Beğen
Tepkiler: globaldriver
@sports-man

o zaman teşekkür ederim ve bekle bizi rampalaaaarrr derim :)

Geri