Yorumların için teşekkür ederim Murat. Bülent'in fikirlerine aynen katılıyor ve destekliyorum. İnanıyorumki Eskişehirde herşey çok güzel olacak. Bunu hepbirlikte yapacağız. selamlar...
Oktay abi muhteşem yerler var. 1 saattir rotalar planlar peşindeyim. Cuma gecesi binip gelseniz. Cumartesi Didim'de dolanırız ufak çaplı. Deniz yaparız. Pazar günü ver eleni Dilek Yarımadası. Çok güzel rota çıkmaya başladı. Siz en azından şu sitedeki fotoğraflara ve bilgilere bir bakın da iştahınız kabarsın biraz.
(link)
Dilek Tepe denilen yerin 5 km doğusundan kanyonlara patika ile inildiğini keşfedince kanım kaynadı Biri beni durdursun :vroam:
Emin olun verdiğiniz benzin parasına ve herşeye değecek bir gezi çıkabilir. 3-4 kişi olursanız zaten kara bile geçersiniz (otobüs 40-45 civarı) İbrahim (sarda) da gelebilir. Ben yeni bir konu açayım en iyisi bu plan için detaylı. Diğer illerden de katılan olur. Serhat'la sen gelirseniz benim için çok güzel olacak. Yalnız buraları gezmek hem riskli hem tadı yarım kalır. O AN'ları paylaşmak varken... 13-14-15 Haziran'a plan yapalım. Buyrun efem.
Yol 610 km civarı. Eskişehir-Kütahya-Afyon-Uşak-Denizli-Aydın-Söke-Didim otobüs rotası ama bir sürü kestirmeler yapılabilir. Çifteler yolundan Eskişehir-Afyon gibi... Neyse Uludağ konusunu dağıtmayalım
@Murat CER
Dostum murat,bırlıkte yaptıgımız cok guzel gezılerımız oldu ve okadar cok ozledımkı o gunlerı.Insallah eskı ekıp ve yenı tanısacagımız arkadaslarımız ıle bunu yıne yapalım yuregımız serınlesın azcık dıımı
Yorumun ve destegın ıcın tesekkur edıyorum opuyorum tombısım
tırmanış ayrı bir psikoloji, ayrı bir keyif. bir de manzarası yeşil bursa olunca keyfine diyecek yok. bu keyfi bizlere de yaşattığınız için çok teşekkurler.ayaklarınıza sağlık...