Scudo Sports

18-19 Mayıs , Eskişehir-Bursa-Uludağ

abim yüreğine sağlık....
uludağ her sene gelenek haline getirilebilecek bir gezi yeri. her türlü macera ve insanın sınırlarını zorlayan bir çok coğrafi yapıya sahip. sanırım bizi de çeken bu...
inş. yazın katılımın daha çok olduğu bir gezi yapma şansı buluruz. hızlı abimi ve seni unutmak mümkün değil aynı şekilde bursa ekibini de...
eskişehire gelicek olursanız, abim senin makineden uludağ fotoları bende yok:04: onları da isterim:p
zirve dönüşünde bisikletten inmeyi gerektirmeden madenlere kadar giden kestirme bir yol keşfettik. en azından otellere kadar hiç inmedik. Elman'la paylaştım bunu, eğer organizatörlük yaparsa zirveyi tekrarlarız...

Scudo
Oktay ve Serhat tebrik ederim...

Ne zamandır gitmeyi planladığınız turu gerçekleştirdiniz. Hoş bizimle İzmir'e gelseniz daha çok eğlenirdiniz ya bu sefer kandıramadım sizi.

Bol pedallı günler dilerim efemmm...

Oktay Abi ve Serhat, bu güzel geziye katılamadığım için çok üzüldüm.Önceden de dediğim gibi bu aralar yoğunluk hat safhada ve o yüzden gelemedim.Hatta bugün kü yarışa bile giremedim.
Geziniz harika olmuş, tebrik ederim.

Yoldaki mavi çizgilerin anlamını merak etmişsiniz,yazayım istedim... :) 20 Nisan'da "3 . Uluslararası Bursa Osmangazi Tarihi Kent Koşusu ve Yarı Maratonu" gerçekleştirildi. Bu çizgi de sporculara parkuru belirtmek için çizildi. Yarış sonrası çıksın diye kalitesiz bir boyayla çizmelerini ummuştum ama hala çıkmadı. Sanırım benim gibi düşünmemişler. Madem biz bu yarışı her sene düzenleyeceğiz bir kere olsun tam olsun demişler gibi :D

Rica ederim. Bursa'nın sakin bir sakini olarak görevimi icra ettim :) Umarım Bursa'ya başka bir rota için de gelirsiniz...daha nice güzel geziler diliyorum ;) görüşmek üzre...

• Beğen
Tepkiler: oktay tiryakioğlu
Oktay kardeşim
İnsan Bursaya geleceğini daha önceden bildirmezmi? Karşılardık sizi Bursa girişinde ve birlikte çıkardık Uludağ'a ..neyse güzel bir tur olmuş.Fotolar da çok güzel.Umarım ileriki zamanlarda birlikte pedallarız. hoşçakal
İbrahim KIZILKAYA

• Beğen
@dagci_gezgin

oy oy , Sevgili İbrahim abicim. İnan aklımdaydın.Gezinin duyurusunuda yaptım ama görmedin demekki. hatta belki görürüm diye GPA cd sini bile çantamda getirmiştim. Yakında bisikletle inegöle geleceğim. Oradaki arkadaşlarla pedallayacağız. Haberleşelim abicim. Özel mesajla ayrıca bilgilendiririm seni. Görüşürüz abicim sevgiler...

@Battalcan

hehe , çorbacı aynı çorbacı Gökhan'cım. standart . adam bizi tanıdı zaten. yine Bursayamı dedi :) Seni Eskişehire bekliyoruz biran evvel. biran önce bir yolunu bulup gel buraya.... Görüşmek üzere

Oktay abim ve Serhat sonunda muradınıza ermişsiniz ne mutlu size :) Özledik sizleri...

Oktay abi bak şimdiden söyleyeyim, olur da zirveye çıkarsanız ve Serhat da sizlerle olursa 2500m'de dürüm ayran yiyen biri görürsen bil ki o Serhat'tır :D :D :p

Uludağlara yolunuz düşüyor da bu taraflara düşmüyor mu ? :) Burda da güzel bir zirve buldum Dilek Yarımadasında 1175m rakımlı (Kuşadası ile Didim arasında). Deniz manzarası ve etrafının dümdüz olması muhteşem bir manzara sunar kanısı oluşturdu bende. Egenin Yemyeşil doğasını katmama gerek yok heralde. Haziranın sonuna kadar nasıl olurda biz buraya çıkarız ? :)

Yahu Didim'i merkez yapıpı 150 km'lik bir daire çizince o kadar çok gezilecek keşfedilecek yer çıkıyor ki ortaya... Efem buyrun gelin birlikte keşfedelim...

Paylaşımınız için teşekkürler.

Ekleme: Merak ederseniz bahsini ettiğim zirvenin koordinatları : Enlem: 37°39'39.63"K, Boylam: 27° 7'34.17"E . Ayrıca bu zervinin bulunduğu tepenin güzelçamlı, kuşadası tarafına bakan yamaçlarında Olukludere Kanyonu olduğunu da ayrıca not düşeyim bakalım bir de resim ekleyelim ilginizi çekecek mi ? (link) (link)

• Beğen
Arkadaslar herzaman soledıgım gıbı eskısehırde bırsuru bısıklet sever ınsan var ve herkes kendı havasında ve bu durum benı cok uzuyor:eek:fotolara bakıyorum yuzlerınızı bıle gormedım desem yerıdır okadar cok gezı yaptık paylastık burada ama hıc yorumunuzu bıle gormedık:eek:bu msj bıraz sıtem dolu oldu ama soledıklerımde haksızsam soleyın,bence herkes bırbırını tanımalı bıseyler paylasılmalı ornek olunmalı.tıpkı dıger sehırlerdekı bısıkletcı dostlarımız gıbı.
Gezınız gercekten cok mukemmel,fotolar bır harıka.performansınız gordugum kadarıyla oldukca saglam
Insallah bırgun bısıklet kentı olan eskısehırımızdekı tum bısıkletcılerın davet edılecegı ortak olarak belırlenen bır hafta sonu pıknık duzenlerız ve tanısırız:)
Paylasım ıcın coook tesekkurler devamını beklıyoruz!

@eYa

Efrahimim , canım kardeşim .. inan bizde seni çok özledik. ama muradımıza henüz eremedik. sen gelene kadar bi antreman yapalım dedik hepsi bu. :D sen geldiğinde zirveye çıkacağız. ozaman muradımıza ermiş olacağız inşallah. Sensiz zirveye çıkmaya pek niyetimiz yok .

Didim i keşfe gelince. bahsettiğin rota bana kalırsa uluduğdan daha güzel gibi. en azından zirveye çıktığında beton yığınları yoktur. da Didime gelmek için 3 günü ayırmak lazım. Çok isterim ama işler fırsat vermez :( yinede bi yolunu bulmaya çalışacağım. bizim sağımız solumuz belli olmaz :) gözümüz yollarda zirve için seni bekliyoruz :D görüşmek üzere kardeşim...

@freerider

Sevgili freerider , değindiğin konuların hepsine fazlasıyla katıldığımı bilmeni isterim. evet kendi havasında olan bir çok bisikletçi var haklısın. ama emin ol biz onlardan değiliz. Sırf tanışalım diye gezilerimizi düzenlemeden önce mutlaka duyuruda bulunuyor ve tüm pedalcıları davet ediyoruz. ama katılımı bırak ,belirli birkaçkişi dışında iyi şans dileyen bile çıkmıyor. Aynı şekilde duyurusunu yaptığımız gezileri defalarca paylaştık ama bende senden ilk kez bir yorum okuyorum. yanlışım varsa şimdiden özürdiliyorum. gerçi ikimizinde anlatmak istediği bu değil zaten.

Şimdi yapılacak olan şudur ki , Eskişehirde bu işin organize edilmesi gerekli. Bende aynı sorundan dolayı üzüntülüyüm. Hatta bir dernek bile kurmayı düşünmüyorum değil. ama bu tek başıma altından kalkabiileceğim birşey değil. bunlar şimdilik konuşulacak şeyler değil , zaten yeride değil. ama benimle aynı fikirde olman yada aynı üzüntüleri taşıyor olman beni sevindirdi. en azından bu işe ön ayak olalım.

En kısa zamanda tüm pedalcıların katılımının sağlanacağı bir tanışma turu düzenleyelim. özel mesajdan msn ni atabilirsen haberleşiriz.
Görüşmek üzere ....

• Beğen
Tepkiler: eYa
@oktay tiryakioğlu

Siz beni beklemeyin Uludağ çıkışı için. Bu yaz benim işler karışık. Hiç şehir dışına da çıkamayabilirim. Belli olmaz yani. :(

Ancak Didim'de Cuma-cumartesi-pazarlarım boş genelde. Siz bir fırsatını bulup 27 hazirandan önce gelebilseniz keşke... Vursak abbasları yollara bayırlara yeşilin içinde. Hava tam kıvamında. 25-32 arası geziyor gündüzleri. Sabah güneş doğarken 20 dolaylarında. Hele ki Dilek yarımadasının rüzgarı hiç eksik olmaz pöfür pöfür olur orası :D Ver coşkuyu...

Serhat hadi be kardeşim bir kandıramadınız birbirinizi :(

• Beğen
@eYa

hımm.... Bu konuyu serhatla bi müzakere edelim. serhatın arabası gazlı nasılsa , biraz gaz veririz, yerse bedavaya geliriz belki :D . ses sistemide var :) yol çabuk biter. Yanılmıyorsam arabayla 7 saat sürüyordu didim. müzakereler sonunda çıkan kararı tarafına bildiririz :D Ama gelebilsek valla süper olacak yani :rolleyes: Sende evleniyosun artık , bizim Ahmet gibi dışarı çıkamassan şaşırmayacağım yani :D Görüşürüz kardeşim , sevgiler....

vay vay vaaayyy
süper program süper rota
Uludağ güzel mekan vesselam..

Freerider'ın sitemine katılmakla birlikte, sitemim sizlere değil hepimizedir. Avuç içi kadar Eskişehir'de çok sayıda sizler gibi bizler gibi bisiklet kullanıcıları olmasına rağmen kendi havasında olanlara inat bir araya gelemeyişimiz Freerider'ı olduğu kadar beni de üzüyor. Birlikten kuvvet doğar derler ya işte öyle.. Aklımızdan geçen ama olmaz dediğimiz turları geçmiş yıllarda "birlikte" gerçekleştirdik, yeniden neden olmasın?

Elinize ayağınıza sağlık

Geri