Scudo Sports

18-05-2008 Kaçkar Bisiklet Çekmeköy Kriteryum sürüşü

abı bende gelmeyı dusunuorum ama hayatımda daha once hıc ıstanbula gelmedım gıbı bır sey hıc bır yerını bılmıorum bır zorluk cekermıyım acaba gelmeye kalksam...

Scudo
@freeRide07Sora sora Bağdat bulunur.
Tabi sen istedikten sonra:rolleyes:

@Serkan Yazıcı

''Bu öğrenci yarışmacılar Çekmeköy belediyesi sınırları içinde olan okullar arasından belirlenmiştir.''

ben beyoğlundan katılcam biz öğrenci olarak katılamayacakmıyız peki? ve sadace niye çekmeköy içindeki öğrenciler?

@geotech<deoreEskişehirden gelmeyi düşünüyoruz.Çekmeköye en kolay nasıl ulaşırız?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu organizasyonlar Çekmeköy Belediyesinin desteğiyle ve bize sundukları imkanlar doğrultusunda yapılıyor.Sizde öğrenci arkadaşların girmediği halk yarışına girersiniz olur biter.Amaç pedallar dönsün,görenler merak etsin,minik arkadaşlara ve kalabalık kitleye bisikleti biraz olsun gösterip heycanlandırmak,spora başlamalarına sebep olabilmek.

süper bir organizasyon daha....cok şanssızım ki o gün türkiye geneli deneme sınavım var :(

Basit bir kroki olsa iyi olurdu. Bir çok kişi kendi imkanıyla gelecektir sanırım...

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
Benim bir sorum olacak.Junıor, Bayan, U 23, Elıte, Master kategorilerin startları aynı zamandamı olacak yoksa sıraylamı.

@PELİN

Sırayla yapılması taraftarıyım, zira çok curcuna olur. Kim kiminle yarışıyor belli olmaz zannımca :rolleyes:

ben yarışa katılmayı gerçekten çok istiyorum ama şöyle bir durum meydana çıktı çekmeköye giden otobüs 8:30 kalkacak (ben avrupa yakasından oturuyorum)en erken vapur 8:20 de (eminönünden) kabataş ve beşiktaştanda üsküdar vapuru yok sizlerden öneri bekliyorum nasıl yetişebilirim otobüsünüze:D

merak etme avrupa yakasından tek sen gelmıyorsun gecenkı kackar yarıslarında sorun olmuyordu sımdıde olmaz vapur erken saatlerde var.(link)

çok sağolun bu haber için internetten bakmıştım ama başka firmalara baktımm herhalde rekrar çok teşekkürler:D

ince yol lasitği takıpda gelebiliyorum yani öylemi ve parkur tamamen asfalt

@mustea7

Doğrudur, Bisiklet mtb olacak, lastik-maşa seçimi serbest....

birde genç erkekler ve yıldız erkekler juniorlardamı yarışcak

çekmeköyden öğrenci olarak 10'u geçmiyecek bence:D
bi biz varız galiba çekmeköyde öğrenci olarak katılan 2-3 kişi:D:D
katılacakların çoğu başka semtlerden olur

@geotech<deore

Saatleri iyi kontrol ediniz lütfen... Eminönü olmasa bile karaköy'den 06:30'da vapur başlıyor kadıköy'e

Ayrıca Beşiktaş'tan ve Kadıköy'den vapur var hem de çok erken saatlerde

İDO'nun sitesinden kontrol ediniz...

Hâlâ bir kroki veya bir tarif yok, bu iş nasıl olacak?

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
18.05.2008 tarihindeki yarış iptal edilmiş Çekmeköy belediyesi tarafından.

(link)

Geri