Scudo Sports

170 kmh de bisiklet kazası :S

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
304
umarım doğru yere eklemişimdir hem tepe iniyo hem serbest sürüyo.ama sonuç olarak çok pis düşüyo üstü başı kirlendi adamın :D:S

Scudo
demekki neymiş?
fazla sürat iyi bir şey değilmiş...
:)

paylaşım için teşekkürler gürkan

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
dandik bisikletle inmiş galba yoksa görurdu 200 :)

Fazla süratle alakası yok. Abicim ne bu ya. Ne maşası kadro gidon boğazı ile birleşen yerden kopuyor sanki. :) Ama çok kötü düşüyor. Bu adam şuan hayatta mı?

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
@tnt

TNT çok alemsin kardeşim vallahi helal olsun. Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürdün :D :D :D

Bence adamcağıza komplo kurulmuş..Fırladı gitti ön teker..Kesin komplo:rolleyes: :eek:

O bisiklet özel yapım sadece mühendislik hata kaldırmıyor.Mühendislikte hatalar acı sonuçlar çıkarabilir...

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Bu adam otoyolda polislerle amma kovalamaca oynar.. Radara fena yakalanmış. Ne kadar ceza yer acaba :))) Bisikletin rüzgar sesi harika.. 163 km. az bir şey değil.. hayatta bir kez denemek isterdim ama ne bileyim.. Belki de son denemem olur :S

maşa kırılınca böyle oluyor demek ki.Hayatta kaldığı için yatıp kalkıp dua etsin valla.

eski bir video indiği yer sönmüş bir volkan, adamda dünya hız rekortmeni birisiydi. ucuz atlattı bence.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Bunu birkez daha izlemiştim...adamn kaderinde warmış..herhalde bida bisiklete binmemiştir korkmuştur...:)(ya aklıma ne geldi aslında bu wideoya fon müzii olaraq -cem karaca dan -bindik bi alamete..-olcaqtı:D )

bu vidyoyu daha öncede izlemiştim foruma verilmişti link'i ama tşkler çok ciddi bir kaza yaa

bu video biskletforuma da daha önce yayınlanmıştı.Şahsen ben DH&FR bölümünün youtube den bulunan videolarla doldurulmasından rahatsızım.

Geri