Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe

Ben sıvı gres kullanıyorum kudret abi süper oluyor. Ama petroçem veya şu chain L den de bir deneyeceğim.

Scudo
alo güray, gürselde isen geliyorum yoksan direk nar şehri eğimlerine ya da çamlıcaya çıkacağım.

Bu aralar dortlukler , soylesiler yok. iyi oluyordu çayımı alıp okuyordum.
Sevgili Güray ve Mehmet bey sizlere soyluyorum.

(link)

irfan kaptan bilare bu rotaya gürayı sokalım...:islik::islik::islik::islik::islik::harika::harika::harika::harika::harika:

Aynen Güray gelsin gocbeyli den şile yaparız. Dönüş teke üzerinden darlık gocbeyli :))

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@irfanyazicitunc

güraya bu gün bu etabı gösterdim yapamam dedi,
irfan kaptan ,geçen pazar darlık'a giden yol ayrımında,ulupelite giden yol mükemmeldi,bu yolu kullanmadım,ahmetliyi biliyorum ,ahmetliden sonra yeniköy ve teke ,burada sıkı eğimler var en sıkı eğim ,tekeden sonra darlık eğimleri,
irfan kaptan, sen buralarda pedalladın ,ulupelitide tersten almak lazım.

Kudret abi bu yolları ne kadar tersten alsanda dönüş yine rampa kaçınılmaz, buranın coğrafyası böyle düz yol yok denecek kadar az .önümüzdeki pazar gününe bakımda sert rüzgar veriyor ama değişebilir hava daha vakit var.
Burada rüzgara karşı gitmek baya bizi hırpalar.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
irfan kaptan etap 98.9 km ,ama eğimler ile 140 km 'ye eşdeğer,
goggle 51 km hesapladı,3 km hata payı desek benim evden 48 km göçbeyli 48 dönüş eder 96 km artı 98.9 km yaklaşık 195 km ama dünya kadar eğimi hesaba katar isek 200 + 'sı var,bu etap beni aynen kartepeye hazırlayacak.

Evet bu etap zorlu olacak biz burayı nisanda alırız nisana kadar havayı iyi buldukmu ,geçen haftaki etapta ekip olarak çalışıp kondisyon yaparız.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@irfanyazicitunc

açıkça söylemek istediğim şu ki,geçen pazar ekip göçbeyli- darlık -göçbeyli etapta iyi idi ,bekledik birbirimizi,bu etapta cila gene yaparız ve nisanda 2'inci etab olur,kısa mola yapıldı ve makara yaptık,zincir olayı şansızlık idi ,ama yapılacak bi şey yok, illaki olacak ,bu ekip aynen çalışsın bu etabta,
kartepenin suadiye eğimlerine dalar.

Ilginc şekilde ertesi gun bile bisiklet surebilecek kadar enerjiktim. Surusten sonra gatorade ictigimden mi yoksa karbonhidrata yuklendigimden mi bilmiyorum. Normalde ertesi gün sporla hic alakam olmazdi.
Neyse ben oraları cok sevdim ama sahilden 30 km eve dönüşü hiç sevmedim. Gercekten oralardan sonra sahil cok baydı.
Maçım olmadigi surece ben hep gelirim ;)

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
@Ozan k.

kesin olarak ikinci göçbeyli-darlık-göçbeyli etapta dönüş ,viaport ,aydostan kayış dağı,tabi eğimlerde cabası, ama bu zor güzergahlar devrilir ise kartepe yaklaşacak, tekrar şart.ozan sende ilerleme kesin var, ister inan ister inanma, görünen köy kılavuz istemez ,yalnız kurtuluş dostum diğer bisiklet ile gelir ise daha şık olur.tabi bu arada erdemi unutmayalım valla işi götürdü, yalan yok.ama daha ter dökelim derim, bora ise bostancıya kadar hiç yorgunluk belirtisi göstermedi,vücut 200 yiye yiye öyle bir hale geliyorki, ertesi gün çakı gibi oluyorsun gene,
ama zamanı fazla açar isen aynen geriye düşüyorsun .

Vallahi bu göçbeyli-darlık etabında bir şey var Kudret abi. Oksijenden midir nedir bilmiyorum, Ozanın dediği gibi bugün ben de 45km sürdüm hiç yorgunluk yoktu. Normalde 100+ sürdüğümde ertesi gün iptal oluyorum çok enteresan hakkaten.

Haftaya hayırlı bir iş için şehir dışında olacağım, sonrasında eksiksiz bütün turlara gelmeyi düşünüyorum :)

@Taygun K.

sahil yolları karbon monoksit ,buralarda ciğerler asla gelişmez ,bence kartepenin anahtarları,

göçbeyli-darlık-göçbeyli

(link)

ve,göçbeyli-teke-göçbeyli

(link)

günaydın kayseri,günaydın mehmet dostum ve günaydın olsun erciyes dağı,eğimlerin sert olmadığını söyledin mehmet dostum,bakalım kısmet ne olacak.güray dostum cyclist dergisi almış ,onu gözden geçirdim ,gökan toros dostumuz araç ile kartepeye gitmişler,ve suadiyeden çıkmışlar ,son 8 km gene bozuk anladığım kadarı ile çıkış için yol bisikleti için kötü değil demiş. ama geçen sefer ordan inerken kelle koltukta indik.çıkışta sorun ollan yerler çakıl taşlı yol, burada teker patlama riski var,bu yol eğer yapılmaz ise ben abbas işi 7'inci km eğimde noktalarım,bu gıant'a yazık bi kere ,çakıllı yola bi kere girdik bi kere indik,zati inerken omuza aldım, tabi zevkli olmadı,etaplar yukarda mehmet dostum bu etaplarda ter döken kartepeyi aynen devirir.tabi kısa mola tempo üzerine anlayış olur ise.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri