Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
abi ilk satın aldığımda 18 kg'dı sonra ben onu yaklaşık 15 kg'a düşürdüm ama tabii asıl bisikletim o değil bir adet trek yol var shimano 105 setli (ama satıyorum onu başka bir proje için) bir adet klasik yol bisikleti 12 kg 27 jant ona arada biniyorum ama asıl bisikletim bianchi var bir tane yeni versiyon yollardan.

Abi 3 tane yol var zaten biri dünya kralı trek ama yakında gidiyor bir diğeri klasik ama onu kartepe yada başka rampalarda harcamak istemiyorum asıl kullandığım bianchi var alüminyum onuda 2.el aldım lastikleri değişdim o güzel aynakol 50-34 arka dişli 8'li en büyük dişli 32'li rampalarda rahatım birde o gün senin gördüğün çift amortisörlü tankım var:) bisiklet bol abi sorun yok

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi selamlar geçenlerde restore etmek için 88 model bir Beldesan Flamingo aldım. Tabii sen benden daha çok bilirsin Beldesan'ları hiç kullandın mı mazide kronik sorunları falan var mıydı ?

@Tolga Çelebi Ben kullandım kesinlikle sıkıntı yok asla çıkarmadı bende'ki model ama ağırdır o başka kadro cro-moly donanımlar iyi durumda ise kullanın keyifli bisiklettir.

@Tolga Çelebi

valla tolga almadım beldesan ,biliyorsun 8 adet demirbaş bisikleti çok yoğun kullandım,pejo yol,bianci meta pro,explorer,geroni,gıant atx 840,salcano city bike 28,scott scale 30 ve son gıant yol.

günaydın mehmet sunu,
temizledik makineyi yıkama bi kova su ve tas ve sünger ile ve bez ile kurulandı,en ufak ayrıntıya kadar toz parçası kalmadı,arka aktarıcının tekerlerinde biriken yağ ve toz tortuları temizlendi,ön aktarıcı temizlendi,ruble temizliği daha önce yapılmış idi. bakmaz isek dağ olur.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ben o işi cumartesi günü hallettim. Ama pazar böyle toprak bir yola girdik yine kirlendi. Zincir toz toprak tutmuş, tekrar temizlesem mi bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@Kudret Kurtcebe

cık cık cık olmadı şimdi. Narcity değildi, neydi o kudret abi..Hani daha öncede konuşmuştuk bu mevzuyu...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri