@mehmetsunu
mehmet dostum
o gördüğün arabaları millet kredi kartı ie boçlanarak aldı,, millet acaip borçlu,borçlu olanların psikolojileride aynen bozuktur, millet ayağını yorganına göre uzatacak,bankalar alacaklı,merkez bankası faizleri indirsin diye ne diye bağırır banka sahipleri(bu arada bankaların yüzde 65'inde yabancılar var artık) çünki devletten ucuz faizle aldığı parayı devlete yüzde yüz otuz beş ile satmak için.devletten al ucuz faizle krediyi ohhh ne ala devlete yüzde yüz otuz beş ile sat,bu gün türkiyenin hakimleri yabancı ortaklı bankalardır,buna çeki düzen verilmemiştir 13 senedir,ben meselenin tekerine çomak sokarım,bu büyük bir haksızlıktır,eyyyyy türk halkı uyan uyan bankaları bi araştır bakalım ,ne ayak ,her gün günaha ortak olan bir toplum bilmediğinden cahil olduğu için ortak olur,dilimizde tüy bitti memlekette gelir dağılımı eşitsizliği var bunu halletmenin yolu üretimdir ayrıca eğitim üretim amacına hizmet edecek, diğer türlü eğitim diplomalı işşizler ordusudur.
kayıt dışı ekonomiden kimler nemelanıyor arkadaş erkekçe konuşsunlar kıvırmasınlar,mecliste tiyatro yapan 4 parti bunlardan bi cacık olmaz ,kral çıplak mehmet dostum,
bu akşam gene dellendim neyse davet edildim ,sahne alayım ortalığı yıkalım bakalım.