@mehmetsunu
kayseriye selam olsun,
mehmet dostum sana biraz sitem yapayım (haşa sana değil genel )
şimdi bizim istanbulda bostancı-kaynarca düz sahil yolu vardır ,ne hikmetse güzel günlerde hurra 100 adet yol bisikletçisi dökülür yollara,
çok azı göçbeyliden şileye çıkar ,100 bisikletli açıkça görmedim o güzergahta ,demekki çoğunluk öyle sıkıntıya felan gelmiyor,
bizler aynen istanbulun marjinalleri oluyoruz ,bizler derken uzun yol bisikletçileri,2008 'den beri ne şile yollarında ne bıçkıderede ,oruçoğlunda darlıkta teke köyde 100 yol bisikletçisi görmedim,halbuki buralarda oksijen var,
marjinal olmanında kuralı var,bu etaplardan asla vazgeçmemek,marjinallik budur,heybeli bana yetmez ,afakanlar basar,aynen dalacağım bostancı-bıçkıdere -bostancı etabına 115 km ,
marjinalliğin bir diğer ölçüsüde senede en az iki adet 200 km yapacaksın,200 km devirmekten asla vazgeçmeyeceksin ,
başka bir siteme geçeyim,,,,,,,
yokmu bu ülkede amatör performans sürücüsü,bu işi kendine hobi edinmiş,bu ülkede insanların hobileri yokmu,hobi nedir,insanın yaşamı boyunca kendisine dönen terapisidir,para ile asla ölçülmez,
gençlerin elinde 2500 liralık cep telefonun hobisi olurmu,cep telefonu ile spor olurmu,
ya da maçları takip etmek hobimidir, ne yapar yahu şu istanbul halkı,kaçta kaçının hobisi var ,ona gerçekten sağlık olarak dönen,
face 'de milyonlar var burda niye yok,,,
lagarda lugara ,kendi duvarlarında yazı yazarak kendilerini rahatlatıyorlar ,benim duvarım yok,sadece resim var sele üstünde bol bol,face'e giren beni öyle görür,gerçi hesabı kapattım ,
insanların birbirlerini klavye aracı ile değil, doğal olan, yüz yüze konuşması ,bana mektup geldiğinde çok sevinirdim ve kartpostal,o yazılar bir dost tarafından elle yazılmış yazılar idi,
gelsin pazar dökeyim kurtları,mehmet kanki dost ,biliyorsun aytekin evlendi,bisikleti satışa çıkardı, son haberler geldi yola devam ben adamımı bilirim asla düşmeyecek seleden
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12644637_10208442198472874_1649091712454918674_n.jpg?oh=b0560f92b566bc175656ddfdc4504431&oe=572B9DAD