@Güray Görkem
(link)
durum vaziyet,,,
2016 rio olimpiyatlarında bakalım ne olacak,
(link)
2012 olimpiyatlarında 5 madalya,
114 sporcu katıldı,
(link)
1 tek bronz madalya güreşte alındı
buna başarı denmez.....
gelelim eski torku şeker bisiklet takımına
(link)
(link)
ahmet örkene dikkattttttttt
(link)
http://www.mtbtr.com/uploads/1452Z7.JPG
onunla tanıştım elini sıktım en arkasından artçılık yaptım benim için büyük onurdu ...
Antalya etabının sonunu anlatır mısın?
Son bölümlerde ben her zaman yolun akan tarafını kullanıyorum, çünkü son bölümde yardım eden fazla kişi olmuyor. Oraya kadar yardım ediyorlar ama oradan sonra bizim takımda genel olarak yokuşçu ve genel klasmancılar olduğu için o tempoda onların da güçleri yetmiyor.
Son 1-2km kala ben kendi işimi yapıyordum, nerede boşluk varsa orayı değerlendiriyordum. Son eğimli virajda herkes sağdan gitti, ben içeriden gidip boşluğu değerlendirdim, pozisyon değişti. Wanty’den biri atağa kalktı sanki takım arkadaşım gibi, Cavendish’in arkasına geldik biz. Sonra Cavendish’in son adamı açtı, o açınca sağa kaydık, herkes sprinte başladı. Normalde benim önüm boştu sol ortada, ama sağdan kaldıran sola üstüme geldi, beni sıkıştırdı, ileri gidemedim. Aslında çok yakındık kürsüye, yarıştan sonra da ne yapabilirdim diye düşündüm.
Zaten öyle bir şey var ki, sadece önündekileri görüyorsun o anda, arkası yokmuş gibi hissediyorsun. Önünde 2-3 kişi kim varsa ona odaklanıyorsun. Fotoğrafa bakıyorum, sağda solda adamlar varmış, ben onların hiçbirini görmüyorum, sadece önümdekileri, öyle gözüküyor. Orada bayağı yakındım kürsüye ama altıncılık da fena değil.