@mehmetsunu
mehmet dostum ,bu gün bi sele yaptım,valla ben gençleri bilmem yaz kış bisiklete binerim ,07.30 'da tek başıma hafta içi çıktım,aslada üşümedim ,benim işim bisiklete binmek,ha işi olanlara lafım yok,ayrıca kartepe benim tarafımdan her zaman tek alınacak ,kartepe bisiklet takım formasını kartepe etabında eskiteceğim,50 adet tur hedefim,ben bi işe başkoyarsam dağları yıkar geçerim,benim iddam asla ölmeyecek ,bütün istanbul camiası bu formayı bilecek, ne anlama geldiğini bilecek,bu gün tanımadığım biri ,ağbi sen kudretmisin dedi evet dedim ağbi dedi senin kartepe maceralarını duyduk dedi ,bu bana yeter ,bana inanmış nefer isterim, kışın saat 07.30 da idmana hazır nefer isterim, evet sertim bu konuda .
ha olmazsa nefer tek başıma tek tabanca ,bir kurşunla işi bitiririm,benim kartepe etabımda kimseye ihtiyacım yok,ama uğur sıkı bir dostum valla onla pedallamak zevk verecek,tabi gölcükten iskender,ve mustafa ,biliyorsun 16 tur boyunca hatırı sayılır adamlar ile gittim, merak etme, daha çok hatırı sayılır yeni adamlar ile (50 adet tur boyunca)animallah kartepeyi ezerim.